Miljøagentcamp på Herdla!

-
Herdla

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Miljøagentcamp på Herdla. Campen er nå fulltegnet og det er ikke mulig å melde seg på lengre.

Vi skal sove i Lavvo, utforske livet i og ved sjøen, lære om marin forsøpling og hva vi kan gjøre for å stoppe plastforurensing. Det blir masse lek og moro, flere parallelle aktiviteter, der en kan velge det en har mest lyst til å delta på selv. De som ønsker det kan også få teste Zip-line (taubane).

Campen er åpen for alle miljøagenter på Vestlandet, enten du er med i lokallag eller ikke. Alle barna må ha med seg en voksenperson, som har hovedansvar (en voksen kan ha ansvar for maks 3 miljøagenter).

Det er en egenandel på kr. 500 for leiren. Dette dekker mat, overnatting og aktiviteter. Hvis du allerede er med i et lokallag, sjekk gjerne om lokallaget ditt har midler som kan gå til å dekke denne egenandelen.

Kom også gjerne med innspill til aktiviteter, og gi gjerne en lyd om du ønsker å bidra med noe.

Det vil bli organisert fellestransport fra Bergen lørdag morgen og buss tilbake søndag ettermiddag.
Håper vi sees på Miljøagentcamp på Herdla.

For mer informasjon, kontakt
Hege Torghatten (Hege vil være på ferie med begrenset tilgang til Internett i tre uker, det kan derfor ta noe tid før du får svar på din henvendelse).
egehege@msn.com
Tlf: 91833720

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging