Årsmøte for Miljøagentene i Akershus

kl. -
Hovedkvarteret, Oslo

Kom på årsmøte og bli med å bestemme hva Miljøagentene i Akershus skal gjøre i år.

TID: Torsdag 5. juni kl. 16:00
STED: Hovedkvarteret til Miljøagentene, Mariboes gate 8, Oslo


På årsmøte skal vi velge nytt styre og bestemme hva miljøagentene i Akershus skal gjøre fremover. Hva skal vi gjøre det neste året? Hvordan kan vi få de voksne til å ta vare på jordkloden? Kom på årsmøtet og kom med ideer! Årsmøte starter klokken 1600, hvis været tillater det vil vi være i en park i nærområdet. Det blir selvsagt mat og morsomme aktiviteter i parken. Alle Miljøagenter i Akershus har stemmerett på årsmøte.


Torsdag 5. juni er verdens miljøverndag og det skal selvsagt vi i Miljøagentene markere. Vi skal sammen med Besteforeldrenes klimaaksjon ha en aksjon utenfor stortinget hvor vi skal overrekke en flyer vi har laget sammen om miljøparagrafen i grunnloven. Vi har invitert politikerne fra stortinget til å møte oss og prøve seg på natursti. Har du lyst til å være med? Alle Miljøagenter i Oslo er invitert til å være med på vår aksjon på verdens miljøverndag. Møt opp foran stortinget på Eidsvolls plass kl 1200 torsdag 5. juni. Ring gjerne Emilie på Hovedkvarteret for å si at du kommer så kan hun møte deg.


For de som ønsker å delta på både 5. juni aksjonen utenfor stortinget og årsmøte på ettermiddagen så vil vi finne på noe gøy i timene i mellom og selvsagt spise.


Har du spørsmål om 5. juni aksjonen eller årsmøte? Lurer du på hvor Hovedkvarteret er? Ønsker du å gi beskjed om at du kommer? Ta kontakt med sekretær for Miljøagentene i Oslo og Akershus, Emilie, på epost emilie@miljoagentene.no eller telefon 969 17 382.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging