Du er her:

Bli med og lag verdens lengste miljølenke!

Ditt bidrag kan gjøre at lenka blir lang nok til at politikerne endelig våkner.

Vi vet det er mange som er glad i naturen. Nå vil vi gjerne vise de som bestemmer at det er enda flere enn de tror. Vi vil at alle i Norge, både miljøagenter, barn, ungdommer, voksne og politikere, skal vise at de bryr seg om naturen ved å bli med på Miljølenka. 

For å kunne bli med i Miljølenka, må du avgi et miljøløfte - noe du skal prøve å bli flinkere til. Se eksempler på miljøløfter hva kan være.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss et bilde av deg selv med armene rett ut. Her er noen lure ting du bør huske på når du tar bildet.

Last opp bildet, og bli med på å gjøre Miljølenka enda lenger. Vi håper den blir så lang at politikerne forstår at de er nødt til å passe på dyrene og naturen vår.

Lokallagsnytt

  • Plukket søppel på Bjørnøya!

    Miljøagentene i Vågan i Lofoten har vært på kino for å se filmen "Bjørnøya". Den handler om brødrene Wegge som drar til Bjørnøya for å surfe, og for å plukke søppel. De anbefaler filmen til alle miljøagenter. Du kan se klipp fra filmen her.

  • Nei til palmeolje!

    Miljøagentene i Kringlebotn har satt i gang en kampanje mot palmeolje. De Har laget tegninger til blant annet Nidar, og sjekket butikker i nærmiljøet. Nå oppfordrer alle andre miljøagenter til å bli med på aksjonen!

MILJØAGENTENE  Mariboesgate 8, 0183 Oslo  Telefon: 96 90 18 20    Org.nr. 971 276 533  E-post: post(a)miljoagentene.no