Batterijakten-vinnere lurt trill rundt

Fjerdeklassingene på Bryn skole i Oslo forventer et skoleforedrag om stein og bergarter. Det klassen ikke vet er at geologen faktisk kommer fra Miljøagentene og snart vil avsløre en veldig hyggelig overraskelse!

Det er en helt vanlig skoledag. Fjerdetrinnet på Bryn skole har ingen anelse om at de snart skal avsløres som vinnere av Batterijakten 2017. Klokken 9:30 er det avtalt at en representant fra Norsk Geologisk Forening skal holde et foredrag om stein og bergarter i Oslo og omegn i klasserommet. Noen fatter mistanke når geologen (Rasmus fra Miljøagentene) har et tv-team fra NRK på slep. Men dette blir forklart med at «det er populært med skoleforedrag om geologi på tv for tiden», og det viser seg å være en grei forklaring.

Noen minutter ut i det rotete og klønete foredraget blir det vist en gammel film om geologi i Oslo. En veldig treg film fra 1980-tallet, som får mange elever til å gjespe. Men så plutselig, litt ut i filmen, blir den avbrutt av at Mikkel Niva dukker opp på skjermen. Elevene våkner plutselig og skjønner at noe er i gjære. Samtidig åpner døren seg og Mikkel kommer inn i klasserommet, fulgt av representanter fra Miljøagentene og Clas Ohlson. Mikkel avslører at de har vunnet Batterijakten 2017, og det går for fullt opp for dem hva som skjer! Jubelen står i taket! Flere elever begynner å gråte i glede! Noen uttaler at de tror det er en drøm. Clas Ohlson og Miljøagentene overleverer en stor sjekk på 30.000 kroner og en kake med Batterijakten-logo.

Ikke en helt vanlig skoledag likevel!

Bryn skole var en av to hovedvinnere i Batterijakten 2017. De har samlet hele 2,2 tonn brukte batterier, som er utrolig mange batterier!
Se hele listen over vinnere og fylkesvinnere i Batterijakten 2017

Se innslag fra NRK her.


Veldig gøy å vinne – veldig gøy å møte Mikkel!


Velfortjent kake til de glede vinnerne!

 

Kommentarer

Agent Maliyoga

Agent Maliyoga
Jeg vant

18:49 08.04.2017

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging