Bli med på årets store panteaksjon!

IKKE VÆRE EN FANT, PANT! Alle lokallag utfordres herved til å bli med på panteaksjonen 2016. Dere kan vinne en opplevelse for lokallaget! Hvis du ikke er medlem av et lokallag kan du lage din egen panteaksjonsgruppe med andre miljøagenter der du bor. Aksjonen starter 21.mai og går til 21.juni 2016. Vinner av panteaksjonen vil bli kunngjort på landsleiren i september.

Meld lokallaget på den store pantekonkurransen!

Pantekonkurransen består av disse oppdragene:

1.    Sjekke panteautomater i nærheten og gi godkjentmerke
2.    Samle inn mest mulig pant og gi overskuddet til prosjekt (hvilket blir bestemt på fredag)
3.    Samle inn innspill om folks pantevaner

Det lokallaget som samler inn flest innspill, sjekker flest panteautomater og får inn mest pant vinner inntil 15 kinobilletter til sitt lokallag. Hvis dere vil gjøre andre morsomme aktiviteter (f. eks. klatrepark) som koster det samme, så kan dere velge det i premie. 

Miljøagentenes hovedkvarter har laget materiell og det sender vi til alle som deltar i konkurransen. Vi lager også brev som kan sendes butikkene før dere drar på panteautomatsjekk. Når dere har sjekket panteautomaten kan dere sette et godkjent-merke på automaten. 

Dere kan melde på lokallaget her

Panteringer:
Vi er så heldige at vi har fått penger til å kjøpe panteringer som kan plasseres på kjøpesentre og andre søppelkasser! Vi på hovedkvarteret har laget et brev dere kan sende til kommunen eller kjøpesentre for å høre om de synes det er ok at vi plasserer ut panteringer. Dette er en kjempefin mulighet til å få fokus på pant, få medieoppmerksomhet og gjøre en kjempegod gjerning! Dere kan lese mer om panteringer her og her.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging