Gå-til-skolen-aksjonen: Beintøft 2017!

-
Hele Norge!

Påmeldingen til Beintøft 2017 er åpen! I løpet av september skal engasjerte elever fra hele landet konkurrere i å reise miljøvennlig til skolen. I år skal vi finne ut hvor mange ganger vi klarer å gå og sykle til månen. Spre ordet og be læreren din registrere klassen på www.beintøft.no!

Miljøagentene arrangerer Beintøft for tredje gang fra 4. - 29. september . Det er en morsom, miljøvennlig og lærerik konkurranse, der du som elev kan være aktiv gjennom å gå, sykle og bruke kollektiv transport til skolen. Vi ønsker alle lærere og skoleelever fra 1.-7. trinn velkommen til årets konkurranse der den tøffeste klassen vinner hovedpremien på 30 000 kroner!

Beintøft er Norges største gå-til-skolen kampanje. I fjor gikk nærmere 26 000 elever til sammen nesten 19 ganger rundt jorda. I år samarbeider Miljøagentene med Syklistenes Landsforening og sammen skal vi gå og sykle til månen.

Alle klasser som deltar vil få tilsendt insektsbokser med lupe som gjør det mulig å observere insekter og andre smådyr man finner på skoleveien på nært hold i klasserommet. Det er gratis å delta – og alle får diplom!

Følgende vinnere blir kåret i Beintøft:
Nasjonal vinner: 30 000 kroner til årets tøffeste klasse
Beste klasse per trinn 1-7: 10 000 kroner til årets tøffeste klasse per trinn
Beste klasse per fylke: 5 000 kroner til tøffeste klasse per fylke
Vinnere av kreative ukesoppdrag: Hver uke deler vi ut 5 000 kroner til vinner av kreative ukesoppdrag; en vinner i trinn 1.-2., en vinner i 3.-4. trinn, og en vinner i 5.-7. trinn.

Det er selvfølgelig gratis å være med på Beintøft. Det eneste som kreves er engasjement! Konkurransen gir muligheten til å lære mer om hvordan vi kan ta vare på jorden og samtidig gjøre en viktig innsats for miljøet!

All informasjon om konkurranseregler og registering finner du på Beintøfts egen nettside: www.beintoft.no

Har du spørsmål?
Kontakt Miljøagentene på skole@miljoagentene.no

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging