Klesbyttemarked og oppstartsmøte

kl. -
Torget, Høvik skole

Miljøagentene starter lokallag i Lier! Kom på klesbyttemarked og oppstartsmøte.

Miljøagentene skal starte lokallag i Lier, og inviterer alle interesserte til å bli med på klesbyttedag og oppstartsmøte lørdag 29. april kl. 15:00 på Torget på Høvik skole i Lier.

Vi er på utkikk etter miljøagenter og foreldre som kan tenke seg å være med og starte opp. Her kan du lese mer om lokallag i Miljøagentene.

Mer informasjon om klesbyttemarkedet: Klesbyttemarkedet er åpent fra 15.00 - 17.00, og du kan levere klær fra 14:45. Ta med deg 7 rene og pene plagg som du ikke bruker lenger, og bytt de til noe annet. Slik fornyer du garderoben, men sparer miljøet.

Mer informasjon om oppstartsmøtet: Det blir besøk fra en av sjefsagentene som jobber på Hovedkvarteret i Oslo, som vil fortelle om hva det vil si å være miljøagent og alt det morsomme man kan finne på i Miljøagentene. Vi skal bestemme hva vi vil gjøre fremover, og velge hvem som skal sitte i styret. I Miljøagentene er det barna som bestemmer, de voksne hjelper bare til med organisering av det barna ønsker å gjøre.

Sted: Høvik skole
Tid: Lørdag 29. april kl. 17:00 (Klesbyttemarkedet starter kl. 15:00)
Hvem: Alle miljøagenter som bor i Lier, og alle barn i Lier som vil bli miljøagenter. Ta gjerne med en venn.
Påmelding: Meld deg på til anemarte@miljoagentene.no. Det er fint om du melder deg på, slik at vi vet hvor mange som kommer. Det er også mulig å komme uten å melde seg på.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging