Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Miljøagenthonning på taket av kjøpesenter! Lørdag var det Barnas miljødag på Fornebu S, verdens mest miljøvennlige kjøpesenter. I forbindelse med dette ble det avholdt en liten seremoni på taket, hvor lokallaget fikk overrakt sin egen bikube, som skal produsere ekte Miljøagenthonning!
  • Emilie og Heike om plastforsøpling på Supernytt Plastforsøpling i havet er et enormt problem. Supernytt har tatt tak i dette og laget en sterk og læringsrik reportasje, hvor vi blant annet møter miljøagentene Emilie og Heike.
  • Barnas miljødag på Fornebu S Lørdag 22. april, kl.11-15 inviterer Miljøagentene til Barnas miljødag på Fornebu S, verdens mest miljøvennlige kjøpesenter! Det blir massevis av morsomme aktiviteter, leker og konkurranser! Vi håper at mange tar turen og feirer Barnas miljødag med oss!
  • Miljøagentene på Oddevall skole sender plast tilbake til Bama På Oddevall skole har de sett seg lei på unødvendig plastemballasje på skolefrukten. De har nå samlet to uker med plast og returnerer den til produsenten Bama, med en appell om å slutte å pakke frukten inn i plast. Se brevet til Bama her.
  • Strandryddedagen Miljøagentene håper så mange som mulig vil være med på årets strandryddedag!
  • Nytt lokallag midt i Oslo! Miljøagentene har oppfordret Besteforeldrenes klimaaksjon til å hjelpe oss med å starte lokallag flere steder i landet. Nå har en liten gjeng med miljøagenter og besteforeldre slått seg sammen og startet lokallag på Grünerløkka i Oslo.
  • Årsmøte for Miljøagentene i Akershus! Velkommen til fuglekassesnekring og årsmøte for Miljøagentene i Akershus!
  • Batterijakten-vinnere lurt trill rundt Fjerdeklassingene på Bryn skole i Oslo forventer et skoleforedrag om stein og bergarter. Det klassen ikke vet er at geologen faktisk kommer fra Miljøagentene og snart vil avsløre en veldig hyggelig overraskelse!
  • Klasse med en elev vant 30.000 kroner til miljøvennlig aktivitet på skolen! I Indre Billefjord i Porsanger i Finnmark ligger det en liten skole som heter Billefjord sjøsamiske oppvekstsenter. Fjerdeklassen på skolen har bare en elev, men denne eleven har likevel klart å samle veldig mange batterier! Og dette har gjort at Billefjord sjøsamiske oppvekstsenter har vunnet konkurransen for flest batterier per elev i Batterijakten 2017!
  • Heike har vunnet en sak i Bodø! I Bodø har leder i lokallaget Heike (10) fått bystyret til å love og slutte med plast. Gratulerer til Heike og resten av lokallaget med seieren!

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging