Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Spesialagentsamling 2018 - Bildespesial! I mars var 30 ivrige og engasjerte spesialagenter samlet på Sandsletta hytte i Vestfold. Det ble en super helg, med fokus på å representere Miljøagentene i offentligheten, påfyll av kunnskap, og selvsagt mye moro!
  • Bli med på Batterijakten 2018! Miljøagentene arrangerer Batterijakten fra 9. til 29. april 2018. I år har vi fått med oss superduoen Prebz og Dennis, og vi gleder oss til å sette i gang med vårens store skoleaksjon for miljøet!
  • Vil du holde foredrag om marin forsøpling? Miljøagentene har laget en mal for de som vil holde foredrag om marin forsøpling. Malen kan lastes ned her. Ta kontakt med stine@miljoagentene hvis du trenger hjelp med å holde foredrag.
  • Bli en ekte plastagent! Nå har vi akkurat lagt ut Plastagent – nivå 4! Her kan du velge mellom to spennende oppfinner-oppdrag. For å få tilgang på disse må du løse de lavere nivåene. Når du har fullført minst ett oppdrag i alle 7 nivåer får du et gullmerke på siden og en diplom som viser at du er en ekte plastagent!
  • Landsleir 2018! 15. - 17. juni arrangerer Miljøagentene landsleir på Knattholmen leirsted i Vestfold.
  • Helle (11) utfordrer bryggeriene De fleste i Norge vil ha mindre søppel i naturen, men når bryggerier melder seg ut av panteordningen blir det bare mer søppel i naturen, og mindre gjenvinning. - Helle, 11 år
  • Nytt stort fuglekasseprosjekt! Bli med å arrangere fuglekassesnekring i vårt nye samarbeidsprosjekt med Naturvernforbund og Norsk ornitologisk forening.
  • Miljøagentene og Odds Ballklubb inngår samarbeidsavtale! Torsdag signerte Miljøagentene og Odds Ballklubb en samarbeidsavtale med mål om å øke miljøengasjementet i samfunnet, og særlig blant barn og unge i Telemark.
  • Miljøagentene i Sandefjord har laget sang om plastforsøpling I Sandefjord har de engasjert seg mye i plastproblematikk. Nå har de også laget en sang om plastforsøpling, som til og med har blitt spilt på NRK radio!
  • Last ned Miljøagentenes ryddeveileder Har du eller lokallaget ditt lyst til å rydde en strand eller annen natur for søppel? Da kan det være lurt å laste ned Miljøagentenes ryddeveileder! Her finner du tips og triks, sikkerhetsinformasjon og selvsagt morsomme aktiviteter for å ha det gøy underveis!

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging