Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Miljøagentcamp på Herdla! Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Miljøagentcamp på Herdla. Bli med du også!
  • Takk for flotte ulvetegninger! Ta en titt på de utrolig tøffe ulvetegningene vi fikk inn til Miljøagentrapportens tegnekonkurranse! Vinneren er åtte år gamle Ulrikke fra Saksvik. Hovedkvarteret gratulerer!
  • Miljøagentene på Veitvet tildelt pris for sitt lokalengasjement! Bjerkeprisen er en pris til aktive ildsjeler i Bydel Bjerke i Oslo. Selv om lokallaget bare har eksistert i litt over 2 år, var det full enighet i juryen om at Miljøagentene fortjener prisen, for alt det fantastiske de har fått til for lokalmiljøet på Veitvet.
  • Beintøft 2017! Påmeldingen til Beintøft 2017 er nå åpnet! I løpet av september skal engasjerte elever fra hele landet konkurrere i å reise miljøvennlig til skolen. I år skal vi finne ut hvor mange ganger vi klarer å gå og sykle til månen. Spre ordet og be læreren din registrere klassen på www.beintøft.no!
  • Bli med og bygg verdens største DABbot! I uke 24 skal vi bygge en flere meter høy robot av gamle FM-radioer på Clas Ohlson i Torggata i Oslo. Med dette prosjektet ønsker vi å sette søkelys på gjenvinning og gjenbruk av gamle FM-radioer. Vi vil gjerne at lokallag, skoleklasser og miljøagenter kommer på besøk og hjelper oss!
  • Bli med ut på artsjakt! Artsjakt er å lete etter dyr, planter og sopp i naturen, artsbestemme dem (finne ut hvilken art det er) og registrere dem i kunnskapsdatabasen Artsobservasjoner. Dette kan være en morsom og spennende aktivitet for lokallag og andre miljøagenter over hele landet.
  • Mitt Grønne Oslo! Bli med å feire verdens miljødag på miljøfestivalen #MittGrønneOslo!
  • Velkommen Miljøagentene i Grenland Miljøagentene har fått et nytt lokallag: Miljøagentene i Grenland.
  • Nytt lokallag i Moss Miljøagentene gratulerer ivrige miljøagenter med nytt lokallag i Moss!
  • Din nabo er en drage! Vi starter lokallag i Moss og møter salamandre og andre småkryp under "Din nabo er en drage" på Røed Gård på Jeløy.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging