Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Årets tur med Miljøagentene i Ås Årets miljøagenttur går til Slora leirsted ved Langen i Ski og Besøkssenteret for våtmark ved Fetsund lenser/Nordre Øyeren. Her kan du lese mer om turen og melde deg på.
  • Beintøft-filmen er ute! Her kan du se den første filmen om Beintøft 2017.
  • Barnas Klimapanel har gitt terningkast til de politiske partiene Hvilke partier vil redde jordkloden? Hvem bør man stemme på om man er opptatt av miljø? Vi gir deg svaret!
  • Barnas Klimapanel på Arendalsuka Se hva Barnas Klimapanel gjør på Arendalsuka!
  • Hold høsten ren! 16. september er den internasjonale strandryddedagen. Her finner du mer informasjon om hvordan du kan hjelpe til med å gjøre selen, torsken og måkens hjem klart for vinteren.
  • Landsleir og landsmøte! Bli med på årets kuleste miljøhelg: landsleir med landsmøte i Miljøagentene!
  • Sammen om bærekraftsmålene! Miljøagentene står sammen med andre mange andre organisasjoner for å oppfylle bærekraftsmålene.
  • Tur til fantastiske Merdø Miljøagentene i Arendal har vært på telttur til fantastiske Merdø. Her kan du se bilder fra turen, kanskje du blir inspirert til å ta en natt i naturen du også?
  • Miljøagentcamp på Herdla! Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Miljøagentcamp på Herdla. Campen er nå fulltegnet og det er ikke mulig å melde seg på lengre.
  • Takk for flotte ulvetegninger! Ta en titt på de utrolig tøffe ulvetegningene vi fikk inn til Miljøagentrapportens tegnekonkurranse! Vinneren er åtte år gamle Ulrikke fra Saksvik. Hovedkvarteret gratulerer!

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging