Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Miljøagentene skal holde appell og avdekke statue av regnskogfrosk Mandag 25. juni er Miljøagentene invitert til å feire Norges innsats for regnskogen med et stort arrangement for barn på rådhusplassen i Oslo. Spesialagentene Ulrik og Tina skal holde appell for regnskogen og avdekke en froskestatue sammen med klima- og miljøminister Ola Elvestuen og Oslo-ordfører Marianne Borgen. Stian Sandø kjent fra NRK Super skal lede arrangementet. Alle miljøagenter er hjertelig velkomne!
  • Landsleir 2018 i bilder 15. - 17. juni arrangerte Miljøagentene landsleir på Knattholmen leirsted i Vestfold. Se bilder her!
  • Klima- og miljøministeren prøvde fiskelykken på Miljøagentenes stand Lørdag 2. juni ble Mitt Grønne Oslo arrangert i Nedre Foss park i Oslo. Blant veldig mange besøkende var det ekstra morsomt at selveste klima- og miljøminister Ola Elvestuen tok turen innom Miljøagentenes stand.
  • Miljøtips for skolearrangement Miljøagentene på Veitvet har laget en plakat med tips for å gjøre skolearrangement mer miljøvennlige. Disse tipsene skal nå brukes til arrangement på Veitvet skole. Prøv gjerne selv å få med lærere eller FAU og bruk tipsene på din egen skole!
  • Oppdrag Havplast Miljøagentene og FINN.no samarbeider om å gjøre noe for havet og de som bor der.
  • Jubel i taket! I løpet av april har mer enn 14.500 fjerdeklassinger vært med på Batterijakten. Sammen har de knust alle tidligere rekorder og samlet hele 111 tonn brukte batterier til gjenvinning. 8. mai fikk vinnerne av Batterijakten 2018 overraskelsesbesøk i klasserommet av YouTube-stjernene Prebz og Dennis.
  • Aktiviteter på landsleir 2018 Hva har du lyst til å gjøre på landsleiren?
  • Stor mage sluker søppel I bydel St. Hanshaugen i Oslo har de fått nye elektroniske søppelkasser. Miljøagent Sigurd Hovland Haavie (8 år) var til stede på lanseringen av de nye avfallsbeholderne.
  • Skal hjelpe villbiene med 10 000 biehus Miljøagentene og Sunniva forener krefter for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan vokse i antall og fortsette sitt livsviktige arbeid.
  • Alt du trenger til strandrydding! Nå er vi i gang med Strandryddeuka, og vi har samlet alt dere trenger på ett sted! Her finner dere Miljøagentenes ryddeveileder, registreringsskjema for søppel, aktiviteter, plakater og lure nettsider for alle som vil ut og rydde strender.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging