Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Krever ballongforbud på Arendalsuka Miljøagentene i Arendal fant 20 ballonger i havet under Arendalsuka. Forrige uke møtte de ordføreren for å kreve ballongforbud på Arendalsuka.
  • Barnas Klimapanel på samling Barnas Klimapanel har vært på samling i Oslo for å skrive årets klimarapport på vegne av norske barn. De har også fått omvisning på Stortinget av Kari Elisabeth Kaski (SV) og avsluttet samlingen med et fint møte med utviklingsminister Nikolai Astrup.
  • Overleverte klimarapport til utviklingsministeren Barnas Klimapanel har vært på samling i Oslo. Siste punkt på programmet var å møte utviklingsminister Nikolai Astrup, for å overlevere fjorårets rapport og snakke om Norges innsats for å nå FNs bærekraftsmål. Det ble et givende møte, og Astrup tok seg god tid til å svare på mange av norske barns bekymringer om fremtiden.
  • Gøy på regionsamling i Trøndelag! 8. - 9. september var det klart for miljøagentsamling i region Trøndelag. Det ble en veldig morsom helg, spekket av mange lærerike og spennende aktiviteter.
  • Skolestreik for klimaet I Sverige har en 15-årig jente fått mye oppmerksomhet for sin skolestreik for klimaet foran den svenske Riksdagen (Stortinget). Nå har Natur og Ungdom gjort det samme og hatt en demonstrasjon foran Stortinget i Oslo.
  • Vinnere av Miljøagentenes aktivitetshefte 2018 Nora Nathalie Jensen fra Hommelvik og Lasse Hosen fra Ulefoss er trukket ut som vinnere.
  • Nasjonalt avspark for Beintøft 2018! Tirsdag 4. september ble det avholdt nasjonalt avspark for Beintøft på Aronsløkka skole i Drammen. Over 400 elever markerte Beintøft ved å gå i samlet tropp til skolen. I skolegården ble det avholdt taler, fremført BliMe-dans og en morsom SillyWalk-konkurranse mellom elevene og lærerne.
  • Hold høsten ren! 10. september - 16. september avholdes søppelryddeaksjonen Hold Høsten Ren over hele landet. Her finner du mer informasjon om hvordan du kan hjelpe til med å gjøre selen, torsken og måkens hjem klart for vinteren.
  • Beintøffe skoleelever Denne uken starter Norges største gå-til-skolen-aksjon. I løpet av september skal over 40.000 skoleelever konkurrere i å reise miljøvennlig til skolen.
  • Veldig kult på Verdens Kuleste Dag! Lørdag 1. september ble Verdens Kuleste Dag arrangert på Akershus festning i Oslo. Hele festningen var fylt med morsomme aktiviteter. På Miljøagentene stand kom det mange barn innom for å snekre fuglekasser, lage biehotell og steke pinnebrød. På scenen hadde Stian Sandø og hans miljøagent-medhjelpere vitenskapsshow.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging