Vinnere av andre ukesoppdrag i Beintøft

Her kan du se vinnerne av forrige ukes oppdrag om sykkel, og se videoen for denne ukas oppdrag, som handler om klima og verden!

Vi har fått inn utrolig mange kule ukesoppdrag-bilder i den andre uka av "Beintøft", som har temaet "drømmesykkel". Ukesoppdraget har Miljøagentene arrangert sammen med Syklistenes Landsforbud, og klassene har løst oppdraget på mange morsomme og kreative måter. Nå er vinnerne kåret: 2b på Kringsjå skole, 4b på Byskogen skole og 5. klasse på Romolslia skole er ukas vinnere!

De har alle løst oppdraget om "drømmesykkel" på krative og morsomme måter: En biologisk nedbrytbar sykkel i skogen, lego- og glittersykkel og en tegning av hva drømmesykkelen inneholder. Gratulerer til klassene med 5000 kr til videre miljøvennlig aktivitet! 

Her kan du se vinnerne:
2b på Kringåsjå skole


4b på Byskogen skole


5. klasse på Romolslia skole

 

Se ukas Beintøft-film her:

Ukas kreative oppdrag i Beintøft er:
Tredje ukesoppdrag i Beintøft handler hvordan klimasituasjonen i verden henger sammen med at vi går og sykler til skolen. Kan vi gjøre noe for verden? Hjelper det å si i fra? Hva vil du at verdens ledere skal få vite?
Send inn innspill til Barnas Klimapanel, enten på vegne av deg selv eller hele klassen. Bli enige om det beste
innspillet, tegn det på en plakat eller på tavla og ta bilde!

Hver uke deler Miljøagentene ut 5 000 kroner til vinnere av Beintøfts mest kreative svar på ukesoppdraget: En vinner i 1.-2. trinn, en vinner i 3.-4. trinn og en vinner i 5.-7. trinn

Alle klasser som deltar på Beintøft kan laste opp sitt bidrag på www.beintøft.no under "Min side"

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging