Tur til Norsk Maritimt Museum på Bygdøy

kl. -
Norsk Maritimt Museum på Bygdøy

Miljøagentene Oslo sør arrangerer tur til utstillingen "Håp for havet?" på Norsk Maritimt Museum på Bygdøy. Der kan vi lære mer om plastforsøpling av havet og hvorfor det er farlig. Og vi kan gi tips til hva politikerne kan gjøre for å redde havet.

Utstillingen tar opp problemene med forsøpling av havet:
For det enkelte mennesket er havet uendelig stort. Men til sammen skaper menneskenes avfall et betydelig problem. Tror vi at vi kan bruke havet som søppelkasse uten at det får konsekvenser? Hvordan havner søppelet i havet, hvor kommer det fra? Hvilke problemer står vi ovenfor, og aller viktigst – hvordan kan vi løse dem?

Vi skal ha felles omvisning i utstillingen kl. 12. Du må møte opp på museet litt før. Vi dekker utgiftene til omvisningen og inngangsbiletten for Miljøagentene. Voksne som er med må betale selv. Etter utstillingen spiser vi nistemat sammen og snakker om hva vi kan gjøre i Miljøagentene eller hjemme for at det skal være håp for havet.

For å komme til museet kan du ta buss nr. 30 fra Jernbanetorget og gå av på Bygdøynes.

Gi beskjed om du vil være med til ingvild.melvar.hanssen@gmail.com eller 99004232 om du vil være med så vi vet hvor mange vi blir.

Mer informasjon om utstillingen finner du her:
http://www.marmuseum.no/?module=Articles&action=Article.publicShow&ID=47018

Kommentarer

Agent josoa_mc_miljøbevisst

Agent josoa_mc_miljøbevisst
supert! det er jo en venn av meg (venstre)!

16:12 30.11.2016

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging