Våre samarbeidspartnere

Ønsker din bedrift å annonsere hos oss eller diskutere sponsoravtaler?
Ta kontakt med daglig leder Are Shaw Waage på tlf. 41 42 86 89 eller e-post: are@miljoagentene.no
For mer informasjon, se Miljøagentenes retningslinjer for samarbeid.


Clas Ohlson

Miljøagentene og Clas Ohlson har et langvarig og spennende samarbeid. Miljøagentene skal hjelpe Clas Ohlson å bli mer miljøvennlig, og Clas Ohlson støtter Miljøagentene så vi kan bygge en større og enda bedre organisasjon.


Norad

Norad er Direktoratet for utviklingssamarbeid (Norwegian Agency for Development Cooperation), under Utanriksdepartementet (UD). Norad skal vere Noregs nytenkande fagmiljø i kampen mot fattigdom i nært samarbeid med nasjonale og internasjonale fagmiljø. Norad ønsker at barna i Norge skal kjenne og bli kjent med hvordan barn lever i andre land. Norad velger å jobbe med Miljøagentene, fordi det er viktig å fremheve budskapet om å ta vare på miljøet for igjen å skape en rettferdig og bærekraftig utvikling.


KLP

I 2014 startet Miljøagentene og KLP et viktig samarbeid. KLP Eiendom har i Fornebu S bygget verdens mest miljøvennlige kjøpesenter, og sammen skal vi legge til rette for en miljøvennlig atferd. 

ODDS BALLKLUBB

Odds Ballklubb er en norsk eliteserieklubb. Klubben er Norges eldste eksisterende fotballklubb og spiller kampene sine på Skagerak Arena. I 2013 satt klubben seg mål om å være Norges mest miljøvennlige klubb og har siden den gang gjennomført en rekke miljøtiltak: Undervarme basert på bioenergi, kildesortering på kampdag, oppfordring til sykkel og gange, bruk av elbiler, egen hurtiglader på Skagerak Arena med mer. Klubben ønsker å bruke sin posisjon til å formidle kunnskap om miljøspørsmål og å inspirere bedrifter, offentlige institusjoner, organisasjoner og privatpersoner til handling for å løse miljøproblemene.


BATTERIRETUR

Batteriretur er et godkjent returselskap for batterier i Norge. Batteriretur har en landsdekkende innsamling av alle typer batterier, fra bitte små knappceller til store industibatterier som veier flere tusen kilo. Batteriretur eies av batteriimpotører og er et non-profitselskap, som betyr at målet ikke er å tjene penger. Sikkerhet og miljøets beste er hovedfokus. 


VARTA

VARTA er en av verdens største produsenter av kvalitetsbatterier og ble grunnlagt i 1904 i Tyskland. I dag finnes Varta i over 50 land og jobber aktivt med å stadig videreutvikle batteriers ytelse, kvalitet og innovasjon. VARTA Consumer Batteries har satt høye standarder for miljøvennlig utvikling, ressursbesparende produksjon, sikker og langvarig levetid og effektiv avfallshåndtering. "Med nyskapende, bransjeledende teknologier kan vi redusere eller helt hindre eventuell negativ påvirkning på miljøet. Dette gjenspeiles i vår miljøpolitikk."


Hero Tolk AS

Hero tolk er en av de største leverandørene av tolketjenester på markedet. Hero Tolk ønsker å bidra til et bedre miljø og bedre bruk av tolkeressursene. Grønn Tolk er en telefontolk som ikke krever reise og dermed ikke forurenser miljøet. Hero Tolk støtter Miljøagentene med 1 kr. per telefonoppdrag.

Miljøagentene mottar deler av den helt nødvendige driftstøtten fra Miljøverndepartementet og Barne- og likestillingsdepartementet.

 

 

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging