Bli med og bygg verdens største DABbot!

- kl. -
Inngangspartiet av Clas Ohlson i Torggata i Oslo

I uke 24 skal vi bygge en flere meter høy robot av gamle FM-radioer på Clas Ohlson i Torggata i Oslo. Med dette prosjektet ønsker vi å sette søkelys på gjenvinning og gjenbruk av gamle FM-radioer. Vi vil gjerne at lokallag, skoleklasser og miljøagenter kommer på besøk og hjelper oss!

  • Hva: Opplev og ta bilde med DABboten, lever din gamle radio
  • Hvorfor: Fordi det er viktig å gjenvinne, og dette er en morsom og lærerik måte å få dette frem på!
  • Tid: Uke 24 (12.-16. juni), mellom kl. 11 og 17
  • Sted: Clas Ohlson i Torggata i Oslo

Nå som de fleste radiokanalene går over til DAB-nettet, vil mange FM-radioer miste sin nytte i norske hjem. Vi ønsker å jobbe for at ubrukte radioer ikke bare blir værende på hytta eller ligger henslengt i kjellere og loft. Ved å levere radioer som ikke blir brukt til gjenvinning sparer vi planeten vår for viktige ressurser. Det finnes også adaptere som gjør at radioen kan gjenbrukes og få inn DAB-signaler.

Opplev DABboten!

Vi har fått med oss to unge kunstnere som skal lage en stor robot av gamle FM-radioer på Clas Ohlson i Torggata i Oslo. Vi vil gjerne invitere dere til å komme og oppleve dette. Vi kan tilby boller og brus, og selvsagt et bilde sammen med roboten. Vi oppfordrer dere også til å ta med gamle FM-radioer som støver ned hos foreldre og bekjente til gjenvinning. Kanskje blir din gamle radio en del av kunstverket?


Jonathan og Martin, kunstnerne som skal lage DABboten

Send oss gjerne et svar på skole@miljoagentene.no om når dere ønsker å komme på besøk, så kan vi garantere at dere blir ekstra godt tatt i mot!

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Hovedkvarteret, i samarbeid med Clas Ohlson og Norsirk

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging