Even feiret klimabursdag

Her forteller Even (8 år) om hvordan han feiret bursdagen sin med klima som tema.

 

Hei Even, hvordan kan man feire klimabursdag?

Du kan pynte med plakater fra Miljøagentene. Vi pyntet også med legomenn som liksom gikk i klimademonstrasjonstog med plakater om å redde miljøet. 


Vi lagde en kake som var pyntet som jordkloden og under stod det: "Happy B-earth day"! Til middagsmat hadde vi pitabrød med masse grønnsaker, men ikke noe kjøtt!
 


Vi hadde også en quiz fra Miljøagentene i både voksenbursdagen og barnebursdagen.

Og så ønsket jeg meg brukte gaver! Jeg fikk for eksempel et brukt Penny-board, et brukt sjakk-spill som var kjøpt på finn.no, og noen bøker som var brukt. Og så fikk jeg sykkelen til storebroren min. Og jeg fikk Miljøagent-t-skjorte. Den var ny, da!
 


Hvorfor ville du feire klimabursdag?

Jeg ville ha klimabursdag fordi jeg er veldig opptatt av miljøet. Jeg liker veldig godt å være ute i naturen. Jeg liker å leke ute i skogen, fyre bål, fiske og bare være ute. Jeg liker godt å se på naturdokumentarer, men da blir jeg også veldig redd for at jeg kanskje ikke kan gjøre alt det jeg liker så godt i naturen om bare noen år? Vi kan heller ikke bare tenke på oss selv, men vi må også tenke på dem som kommer etter oss. Derfor ville jeg at gjestene mine også skal bli opptatt av miljøet og bry seg om hvordan vi tar vare på jorda vår.
 

Gratulerer med dagen, Even!

Du kan finne enda flere tips til en mer miljøvennlig bursdagsfeiring her

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging