LA DET SPIRE OG GRO

Her kan du lese om hva "Frøagentene" er.

Alle miljøagenter som sår frø kan kalle seg frøagenter!

Å så og dyrke noe helt selv kan være en veldig fin ting å gjøre. Du kan for eksempel velge å plante noen grønnsaksfrø eller velge noen fine blomster som også humler og bier liker. Humler og bier er pollinatorer og veldig viktig for å spre planter og sørge for at både mennesker og dyr har nok mat. Det er viktig å ta vare på insektene våre.

Vi kan anbefale sukkererter, gulrøtter, ringblomst og solsikker, for eksempel, men det viktigste er å ha det gøy med frøene!

Vil du være en frøagent?

Aktiviteter: Her kan du finne aktivitetsark med frøaktiviteter. Du kan for eksempel lage en potte til å så i ved å brette avispapir.

Oppdateringer fra frøagenter: Her kan du se oppdateringer og bilder fra miljøagenter som har plantet frø. (Hvis lenken ikke fungerer, kan du trykke på den lilla firkanten øverst der det står Aktiviteter og så velge Frøagentene blant de blå ordene øverst).

I 2020 hadde Miljøagentene "Frøagentene" som et prosjekt med støtte fra LNU, Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner. I prosjektet sendte vi ut frø i posten til miljøagenter og arrangerte konkurranser. 

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging