Har du vervet noen i det siste?

Verden trenger flere miljøagenter. Har du lyst til å fortelle vennene dine om hvordan det er å være miljøagent? Da kan du vinne kule vervepremier!

Vi miljøagenter har rett til å si ifra, og jo flere vi er, jo flere er det som hører oss. I dag er 11.000 barn miljøagenter, men kanskje du kjenner noen som ikke er det? Da kan du fortelle dem at alle barn og unge kan bli medlemmer i Miljøagentene. 

Slik verver du  

Verv en venn – Få vervepoeng – bestill vervepremie 

Når du har fått med en venn som vil bli medlem kan han eller hun gå inn på  -->  Bli Miljøagent.

Den du verver bør få hjelp av en forelder. Sørg for at de skriver at det du som har vervet dem. De kan enten skrive inn ditt medlemsnummer eller fullt navn. Du får vervepoenget ditt når medlemskapet til vennen din er betalt (det gjør foreldrene hans/hennes).

Trenger du litt stæsj for å verve?

For å hjelpe miljøagenter som vil verve og lokallag som skal stå på stand, har vi laget litt utstyr til dere. Noe kan lastes ned, noe kan du bestille!

Bestilles ved å sende en epost til medlem@miljoagentene.no. Skriv navn og adresse, og hvor mange du ønsker deg.

Hvor finner jeg ut hvor mange vervepoeng jeg har? 

En gang i uka sender vi e-post til miljøagenter som har samlet vervepoeng, så du skal alltid være informert og slippe å lure. Hvis du lurer likevel, kan du sende e-post til medlem@miljoagentene.no så sjekker vi det og svarer deg. 

Velg en vervepremie. 

Når du verver nye miljøagenter tjener du vervepoeng som du kan få flotte premier for (se under). Fyll ut skjema nederst for å bestille en premie! 

Premier  

Her ser du hvilke vervepremier du kan få for vervepoengene dine. Poengene kan du spare opp til en større premie, eller bytte inn i vervepremier med en gang.  

Eksempel 1: Hvis du verver tre stykker får du tre poeng. Om du bestiller en vervepremie som koster 2 poeng sender vi den til deg med en gang. Da har du 1 poeng igjen, som du kan bruke til noe annet eller spare.

Eksempel 2: Hvis du har 3 poeng og sender oss et ønske om premie til 5 poeng, vil du få beskjed om at vi sender premien når du har vervet to medlemmer til. 

 

T-skjorte med Miljøagentene-logo (sort)

(1 poeng) 

 

  

Pennal med Miljøagentene-logo

(1 poeng) 

Bærenett med Miljøagentene-logo (hvit)

(2 poeng)

 

Bærenett med Miljøagentene-logo (sort)

(2 poeng)

 

Pannebånd med Miljøagentene-logo (sort)

(2 poeng)

 

Refleksvest
(3 poeng)

 

Caps med Miljøagentene-logo (Sort)

( 3 poeng)

 

Hjelp Kloden - Miljøagentene bok

(4 poeng)

 

Collegegenser med Miljøagentene-logo (sort)

(5 poeng)

Hettegenser
(5 poeng)

 


Størrelse på T-skjorte/hettegenser          

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging