Årsrapport og regnskap

Alle lokallag må levere årsapport og regnskap for året før. Det skal voksenkontakter gjøre via Hypersys.

ÅRSRAPPORT

  • Hvordan levere årsrapport: Steg-for-steg-guide til hvordan du som voksenkontakt kan levere årsrapport i medlemsregisteret Hypersys.

ÅRSREGNSKAP

  • Mal for regnskap: Alle lokallag må føre regnskap over inntekter og utgifter. Denne malen for regnskap gjør det lettere å holde oversikt over lokallagets økonomi. 
    Bilag til regnskapet. Alle utgifter skal dokumenteres. Det kan være fakturaer eller refusjon av utlegg betalt av privatpersoner. Alle utlegg skal ha et bilagsnummer (med unntak av kontoutgifter - dette er nok dokumentert i kontoutskrift). Original kvittering skal være med og det skal stå hva det gjelder og hvem som skal ha beløpet utbetalt. Oppskrift: Fest kvitteringen til et A4 ark, skriv hva det gjelder og hvem det skal utbetales til. Scan eller ta bilde og lagre bilaget eller send til kasserer. Eksempel på riktig lagring av bilag ved refusjon til privatperson: Eksempel bilag. Det holder at det er riktig nummer på bilaget i filnavnet, det trenger ikke å stå på selve bilaget.  
  • Mange utlegg? Gjør det enkelt og last ned alle kontoføringer rett fra nettbanken 
  • Utgifter til kjøring for lokallaget du ønsker å få dekket? Da skal det føres reiseregning og dette brukes som bilag for utbetaling. Reiseregning (bil)

Ta kontakt med Hovedkvarteret hvis du lurer på noe, vi hjelper deg!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging