Batterijakten

-
Hele landet

Miljøagentene arrangerer Batterijakten fra 9. til 29. april 2018. I år har vi fått med oss superduoen Prebz og Dennis, og vi gleder oss til å sette i gang med vårens store skoleaksjon for miljøet!

Batterijakten er en klassekonkurranse for 4. trinn, hvor elevene skal samle inn så mange brukte batterier som mulig. Da sørger de for at batteriene gjenvinnes i stedet for at de havner i søpla, eller enda verre – i naturenKampanjen skal bidra til et større miljøengasjement i skole og lokalsamfunn, og er et samarbeid mellom Miljøagentene, Clas Ohlson, Batteriretur og Varta.

Med oss på laget i år har vi superduoen Prebz og Dennis, som skal hjelpe, engasjere og motivere fjerdeklassinger til å samle så mange brukte batterier som mulig. Dette blir guttas siste samarbeid før de skal avslutte arbeidet med YouTube-kanalen senere i år, og Miljøagentene er veldig heldige som får jobbe med dem!

Vi oppfordrer alle miljøagenter over hele landet til å si ifra til læreren sin at fjerdeklassene på skolen bør melde seg på konkurransen! Det er mange store premier å vinne, og ikke minst gjør alle som blir med en veldig viktig jobb for miljøet!

Påmelding og mer informasjon: www.batterijakten.no

Kommentarer

Agent Miljøagent007

Agent Miljøagent007
Batterijakten er best

13:39 17.04.2018

Agent Miljøagent007

Agent Miljøagent007
elsker baterijakten

13:31 16.04.2018

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging