Barnas Klimapanel til klimatoppmøtet i Polen!

10.-14. desember reiser Barnas Klimapanel til klimatoppmøtet i Katowice i Polen for å videreformidle norske barns meninger om klima, miljø og sin egen fremtid! Barnas Klimapanel har samlet inn innspill fra tusenvis av barn i hele Norge, og nå har de skrevet en ny rapport som skal overrekkes til beslutningspersoner.

Barnas Klimapanel har siden oppstarten i februar 2015 fått innspill fra flere tusen barn over hele landet. For fjerde år på rad skal Barnas Klimapanel være tilstede på FNs klimaforhandlinger for å påvirke, lære og formidle klimakrav på vegne av norske barn. Barna i panelet har jobbet mye med å lage en ny rapport basert på innspillene som skal overleveres til politikere og beslutningstakere.

I Katowice skal Barnas Klimapanel blant annet møte og overrekke rapporten til FNs Klimapanel, den norske forhandlingsdelegasjonen og klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Dessuten skal de holde et foredrag på en internasjonal skole og møte miljøengasjerte barn fra andre land. 

Målet for reisen er å fortelle flest mulig om norske barns meninger om klima og miljø, og samtidig overbringe informasjon tilbake til norsk barn om hva som skjer på klimaforhandlingene.

Last ned Barnas Klimapanels nye klimarapport:

Dette er Barnas Klimapanel:

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging