Dette er Barnas Klimapanel 2019!

Miljøagenter over hele landet har stemt frem de åtte kandidatene som skal representere norske barn i miljøsaker i 2019.

AGNES
13 år, Akershus

Leder 2019

BRAGE
12 år, Finnmark

PENELOPE
14 år, Oslo

Agnes kommer fra Nesodden. Hun ble valgt inn i Barnas Klimapanel i 2018. Hun har vært en aktiv spesialagent i mange år og ønsker å påvirke politikere til å høre på barn og ta valg for fremtiden. Et stort ønske for Agnes er å nå ut til barn i andre land og skape et internasjonalt Barnas Klimapanel.
 

Brage har vært miljøagent i sju år. Han kommer fra Pasvik i Finmmark og mener det er viktig at de voksne hører barns meninger. Det er tross alt barna som skal bo her om 20 og 30 og 40 år, så da er det veldig urettferdig at de voksne bare sier at sånn skal det være, uten å engang ha hørt på barna.

Penelope kommer fra Oslo. Hun har vært med i Barnas Klimapanel i to år. Penelope er svært miljøengasjert og var leder for panelet i 2018. Hun vil at barnas stemme skal bli enda mer hørt og at Barnas Klimapanel kan fortsette å påvirke politikerne til å ta riktige miljøvalg for fremtiden.
 

PETER
11 år, Akershus

SAMUEL
11 år, Sogn og Fjordane

TORA
12 år, Oslo

Peter kommer fra Billingstad i Akershus. Han har vært miljøagent i ett og et halvt år. Han vil at verdens ledere skal høre på barna. Han ønsker at barn skal utgjøre en forskjell. Han ønsker å få politikerne til å gjøre det lettere for folk å være miljøvennlige.

 

Samuel kommer fra Kjølsdalen i Sogn og Fjordane, hvor han er leder av lokallaget. Han har vært miljøagent i to år. Han er opptatt av miljøet, og vil fortelle enda flere om dette, slik at flere kan bli miljøbevisste. Han mener at man kan utrette mye når man står sammen.

Tora kommer fra Oslo. Hun vil gjerne være en stemme som representerer norske barn når vi skal gå fra prat til handling i arbeidet for klimaet. Hun mener at Norge må gå foran og vi må ta et ansvar for klimaet. Hun vil mase på politikerne og si ifra om at vi må gjøre noe! Hun er veldig glad i kloden og hun vil gjøre noe for å redde den!

ULRIK
10 år, Østfold

UNA
12 år, Trøndelag

 

Ulrik har tidligere vært frontfigur for Batterijakten. Han kommer fra Kråkerøy i Fredrikstad. Som medlem i Barnas Klimapanel ønsker han å utgjøre en forskjell. Han ønsker å påvirke politikere og andre ledere i verden til å gjøre en enda bedre jobb for klima og miljøet. Han mener det er viktig at de ikke bare prater, de må handle nå!

Una kommer fra Vanvikan utenfor Trondheim. I 2019 ønsker hun at Barnas Klimapanel skal få de som styrer i verden til å ta FNs klimarapport på alvor. Hun vil at alle barn skal få en fin framtid, og at vi stopper utryddelsen av dyr og planter! Derfor må vi gjøre noe med klimaproblemene NÅ!

 

 

Du kan komme i kontakt med barnas klimapanel på telefon 96 90 18 20 eller på epost bk@miljoagentene.no

Kommentarer

Agent sonleik

Agent sonleik
ved aker brygge er det en rundkjøring. hvor det er masse drosjer kan dere Gjøre noe?

16:59 08.10.2019

Agent Forsker og Forfatter Noor

Agent Forsker og Forfatter Noor
Hei, jeg lurer på hvem som er barnas klimapanel 2020. Er det en mulighet for å vite det?

18:55 27.09.2019

Agent SofaFela

Agent SofaFela
Det fortjente de

16:41 19.07.2019

Agent torden

Agent torden
lykke til

20:28 03.06.2019

Agent AGENT-PLUTO

Agent AGENT-PLUTO
HEIA MILJØAGENTENE

20:52 28.05.2019

Agent Sjefsagenten

Agent Sjefsagenten
Hei. Barnas klimapanel velges normalt på landsleir hvert år. Følg med i nyhetsbrev og på nettsiden så ser du når vi spør etter kandidater.

14:25 11.04.2019

Agent #Nei til plast!

Agent #Nei til plast!
Hvordan blir man nominert til barnas n klimapanel?

15:53 10.02.2019

Agent Forsker og Forfatter Noor

Agent Forsker og Forfatter Noor
Gartulerer til alle som vant!! Dette fortjener dere! Dere kommer til å gjøre en super jobb

19:52 22.01.2019

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging