Disse sitter i Barnas klimapanel i 2023

Miljøagenter fra hele landet har deltatt i valget og vi har hatt rekordstor valgdeltagelse. Åtte miljøagenter har blitt valgt og skal være Barnas klimapanel i 2023. Her kan du lese hvem som vant valget!

Anna (11, Trøndelag)

Jeg ønsker å være med i Barnas klimapanel fordi jeg ønsker å utgjøre en forskjell, og være et forbilde for mange og inspirere dem til å ta bærekraftige valg.

 

Hallvard (11, Oslo)

Jeg vil jobbe for at klimakrisen og miljøkrisen skal bli mindre og for at Miljøagentene skal bli større.

 

Jakob (12, Vestland)

Eg vil fortsette å sitte i Barnas klimapanel fordi eg er engasjert i barns rett til å bli høyrt.

Johanna (13, Trøndelag)

Jeg har lyst til å være medlem i Barnas klimapanel, fordi det hadde vært spennende å få være med i et panel med barn og unge fra hele Norge.

Lovisa (13, Trøndelag)

Jeg har vært miljøagent kjempelenge og vil være med i Barnas klimapanel fordi jeg har lyst å gjøre en innsats slik at framtida vår blir best mulig. 

Maria (12, Oslo)

Jeg har veldig lyst til å være med i Barnas klimapanel fordi jeg vil gjøre enda mer for klimaet, jeg vil bli hørt og jeg vil være med å påvirke.

Nikolai (13, Trøndelag)

Jeg har lyst til å gjøre en større forskjell enn det jeg får til nå og påvirke verden mer og redde flere dyreliv som går tapt til klimaforandringene.

Viljar (12, Vestfold og Telemark)

Jeg har lyst til å være med videre i Barnas klimapanel fordi det er det morsomste, mest spennende og lærerike jeg har gjort, og jeg ser hvor viktig den jobben vi gjør er for at barn og unge skal bli hørt og tatt på alvor.

 

 

Barnas klimapanel er barn og unges talerør til politikere i saker om klima og miljø. Har du en mening du vil at panelet skal ta med seg når de møter politikere? Sjekk ut barnasklimapanel.no!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging