Leverte forhandlingsinnspill på vegne av norske barn

I november arrangeres FNs klimaforhandlinger i Marrakech. Barnas Klimapanel har sammen med andre barne- og ungdomsorganisasjoner levert sine innspill til klima- og miljøminister Vidar Helgesen og den norske forhandlingsdelegasjonen.

Barnas Klimapanel skal være et talerør for norske barn når det gjelder klima og deres fremtid. De skal videreformidle barns forslag, tiltak, krav og innspill til de som bestemmer. Så langt har de samlet inn mer enn tusen innspill fra barn over hele landet. Basert på disse innspillene har panelet nå levert inn 7 fyldige innspill til den norske forhandlingsdelegasjonen og klima- og miljøminister Vidar Helgesen.


Barnas Klimapanel i møte med klima- og miljøminister Vidar Helgesen

Barnas Klimapanel har dessuten fått mange flotte bildeinnspill i forbindelse med årets Beintøft-aksjon. Noen utvalgte bilder ble overrakt ministeren sammen med "Tommeltreet", hvor norske barn har satt farge på duk ved å gi tommelen opp for et bedre miljø.


Klima- og miljøminister Vidar Helgesen fikk også kreative innspill fra norske barn

Representanter fra Barnas Klimapanel skal reise til Marrakech i midten av november. Frem til det skal de jobbe med å sette sammen en rapport basert på barns innspill, som de skal overrekke andre organisasjoner og viktige personer i Marrakech.


Les innspillene fra Barnas Klimapanel

Kommentarer

Agent Frida

Agent Frida
Fint tre!

10:21 20.06.2017

Agent Sara kul hatt

Agent Sara kul hatt
:-D

20:14 28.10.2016

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging