1 - #altblirbra

Dagens oppdrag nummer 1: Miljøagent Nina mener at #altblirbra!

Bli med på miljøagent Nina og mamma Antonella sin #altblirbra-kampanje!

Mange barn har allerede gjort dette, men å tegne en regnbue var det aller første av dagens oppdrag. Kanskje det er på tide å lage en ny regnbue?

Det kan være kjedelig å være hjemme hele tiden. Miljøagentlokallaget som Nina er med i og mamma Antonella er voksenkontakt i har også måttet avlyse sine planlagte aktiviteter. Derfor har de nå bestemt seg for å lage en norsk utgave av den italienske kampanjen #andratuttobene. På norsk kaller de kampanjen #altblirbra!

I Italia er skolene også stengt. «Barn der har lansert et vakkert budskap med håp om at alt skal bli bra,» sier Antonella.

Mange har tegnet en regnbue og skrevet «alt blir bra». Plakatene, trengingene og bannere ble hengt opp på ballkonger, i vinduer og på dører. Et fargerikt budskap om håp, for å si at vi skal ta vare på hverandre akkurat nå.

Dagens oppdrag
Lag en tegning og skriv #altblirbra og heng den opp et synlig sted. Gjerne utenfor, over kjøkkenbordet eller et annet fint sted. Hvis dere legger ut bildet noe sted på internett, så merk det med #altblirbra, sånn at Nina, Antonella og alle vi andre kan følge med. 

Vinner!

Liam (5) og Aurora (7) fra Sarpsborg sendte oss denne flotte regnbuen når dette oppdraget var en konkurranse. De får hvert sitt handlenett, siden vi er snille med søsken!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging