1 - #altblirbra

Dagens oppdrag for 17. mars: Miljøagent Nina mener at #altblirbra!

Vinner!

Liam (5) og Aurora (7) fra Sarpsborg sendte oss denne flotte regnbuen. De får hvert sitt handlenett, siden vi er snille med søsken!

Bli med på miljøagent Nina og mamma Antonella sin #altblirbra-kampanje!

Nå er det mange barn ikke kan være på skolen og i barnehagen de neste par ukene og mange arrangementer blir avlyst. Det kan være kjedelig.  Miljøagentlokallaget som Nina er med i og mamma Antonella er voksenkontakt i har også måttet avlyse sine planlagte aktiviteter. Derfor har de nå bestemt seg for å lage en norsk utgave av den italienske kampanjen #andratuttobene. På norsk kaller de kampanjen #altblirbra!

I Italia er skolene også stengt. «Barn der har lansert et vakkert budskap med håp om at alt skal bli bra,» sier Antonella.

Mange har tegnet en regnbue og skrevet «alt blir bra». Plakatene, trengingene og bannere ble hengt opp på ballkonger, i vinduer og på dører. Et fargerikt budskap om håp, for å si at vi skal ta vare på hverandre akkurat nå.

Dagens oppdrag
Lag en tegning og skriv #altblirbra og heng den opp et synlig sted. Gjerne utenfor, over kjøkkenbordet eller et annet fint sted.Ta gjerne et bilde av tegningen og send det inn til oppdrag@miljoagentene.no. Da er dere med på trekning av dagens premie. Hvis dere legger ut bildet noe sted på internett, så merk det med #altblirbra, sånn at Nina, Antonella og alle vi andre kan følge med. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging