10 - Miljøtips

Dagens oppdrag nummer 10: send inn ditt aller beste tips til hva miljøvennlige aktiviteter barn kan gjøre hjemmefra

Dagens oppdrag

Dagens oppdrag er å skrive ned ditt aller beste tips til hva norske barn kan gjøre hjemmefra som er bra for naturen og klimaet! Du kan for eksempel skrive det som en tekst, lage en tegning eller videosnutt, ta et bilde, eller annet. Det er bare fantasien som setter grenser! Vi voksne på Hovedkvarteret vil gjerne ha tipset ditt, send til oppdrag@miljoagentene.no. Kanskje vi kan dele det med andre barn som vil gjøre morsomme miljøaktiviteter?

Miljøvennlige ting
Mange miljøagenter er vant med å gjøre mye bra for naturen og miljøet sammen med andre barn. Aktiviteter som strandrydding og turer sammen kan være vanskelig når vi nå skal holde avstand til hverandre, og helst ikke være så mye borte hjemmefra. Samtidig er det mye bra man kan gjøre hjemmefra også, og dagens oppdrag er å sende oss ditt aller beste tips til hva norske barn kan gjøre som er bra for naturen og klimaet! Vær gjerne kreativ med hvordan du sender det inn - om det er en video, et fotografi, en tegning eller en tekst. 

Kanskje videoen om Miljøagentene under kan gi deg litt inspirasjon.

 

 

Thea på 9 år sitt miljøtips

Miljøagent Thea på 9 år anbefaler bygging av hus/huler til hjemløse mus og andre skapninger som miljøvennlig aktivitet - og hun ble trukket ut som vinner når dagens oppdrag var en konkurranse! Miljøagentene gratulerer. Her er det Thea og pappa sier om å bygge hus til mus:

1. Man bruker kroppen til å vandre rundt i naturen for å finne materialer.
2. Materialene er fra naturen
3. Man får brukt kreativiteten man måtte ha innestengt

Miljøagentene anbefaler å bruke det man finner ute, sette huset et sted i nærheten av der man bor, slik at man kan følge med på det - og huske å rydde opp byggemateriale.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging