12 - Earth Hour

Dagens oppdrag nummer 12: Earth Hour. Send inn bilde eller tegning fra en Earth Hour-markering

Dagens oppdrag

Lørdag 28. mars kl 20:30-21:30 var det Earth Hour, og dagens oppdrag er å gjøre noe lignende. En slik markering kan man ha når som helst, så lenge det er mørkt. Når man deltar på Earth Hour skal man skru av alt lys hjemme, men det er lov å ha på stearinlys og lignende. Dere kan gjerne sende inn et bilde av hvordan dere markerer Earth Hour til oppdrag@miljoagentene.no, hvis dere vil vise oss på Hovedkvarteret. Om det er vanskelig å få tatt bilde når det er mørkt, kan dere også tegne en tegning eller et maleri av hvordan dere opplevde å være med på Earth Hour.

Å skur av lyset og unngå å bruke strøm en time gjør at du kan tenke litt på hvor mye energi vi bruker hver dag, samt hvordan det er for de i verden som ikke har elektrisitet i husene sine.

Earth Hour
Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset en time for klimaet. Den er blitt markert siden 2007, og flere hundre millioner mennesker deltar hvert år. I tillegg er det mange verdenskjente monumenter som skrur av belysningen. Dette kan dere se video av her: 

 

 

 

Sander (9 år) sendte inn bilde av at stearinlyset lagde kunst under glassbordet.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging