29 - Hinderløype

Dagens oppdrag nummer 29: lag en hinderløype hjemme eller ute!

Dagens oppdrag
Dagens oppdrag er etter forslag fra Vetle og Even! Det er lørdag og tid for å leke litt, så dagens oppdrag er å lage en hinderløype – enten hjemme eller ute. Har du lekt «gulvet er lava» før? Lag en miljøversjon! Kanskje «havet stiger»?

Ta bilde av hinderløya di og send til oppdrag@miljoagentene.no hvis du vil vise den fram! Kanskje du til og med vil filme at du går hinderløypa?

«Havet stiger»
Global oppvarming fører til at havet stiger. Det gjør at mange som bor på øyer og ved kysten – kanskje særlig andre steder enn i Norge – får problemer. Det er ganske alvorlig, men likevel går det an å leke at gulvet (eller bakken) hjemme hos deg er havet og du må unngå det! Sett ut puter, stoler, krakker og andre ting du har hjemme eller finner ute, og hopp fra pute til pute. Kanskje du kan utfordre lillesøster eller pappa også?

Dette er en miljøvennlig aktivitet, hvert fall så lenge man bare bruker ting man har fra før av. I tillegg er det kjempefint å være ute mens man gjør det, hvis man for eksempel har en hage.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging