For lokallag

Her kan lokallag finne informasjon om Frøagentene.

På grunn av korona er aktiviteter med Frøagentene der man fysisk er sammen foreløpig utsatt. Miljøagentene følger helsemyndighetenes anbefalinger. Men, kanskje går det an å arrangere noe digitalt sammen med lokallaget? Hva med å gjennomføre en frøaktivitet sammen over videochat? Ta kontakt på froagentene@miljoagentene.no hvis dere er interessert, eller lurer på noe!

I forbindelse med Frøagentene er det laget flere aktivitetsark, og vi håper mange lokallag har lyst til å være med på såing, planting og andre spennende frøaktiviteter. Frøagentene er først og fremst et prosjekt som alle miljøagenter kan være med på, men det er også perfekt for miljøagenter å gjøre sammen!

Lokallag kan være frøagenter sammen og gjøre mye gøy. Vi ønsker å sende frø og aktivitetsark til lokallag slik at dere enkelt kan gjennomføre aktiviteter. Ta kontakt på froagentene@miljoagentene.no for å bestille til ditt lokallag!

 

Disse frøene kan bestilles av lokallag:

  • Solsikke: Solsikker bør sås ute, men kan plantes inne først og godgjøres før de settes ut. De er store, gule blomster og kan bli veldig høye. I tillegg er de snille med humler og bier. Hvis du bestiller disse frøene, kan du være med i konkurransen om høyeste solsikke!
  • Karse: Karse er veldig lett å dyrke og vokser fort. Passer ekstra godt for mini-agenter (agenter som ikke har begynt på skolen enda), men er gøy for alle. De smaker godt og kan lett sås i vinduskarmen hele året. Hvis du bestiller disse, kan du lage karsetroll og være med i karsetrollkonkurranse! 
  • Reddik: Reddik er en grønnsak som smaker godt i salat eller på brødskiva. Reddiker kan sås i februar og mars inne, og fra april til august ute. De tåler noen kuldegrader. De kan sås i CD-cover-drivhus, det er en kul aktivitet for både store og små. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging