Oppstart for Miljøagentene i Stange

Lenge har det vært stille fra miljøagentene i både Hedmark og Oppland, men torsdag 21. november ble Miljøagentene i Stange startet! Her kan du lese om hva som skjedde på oppstartsmøtet og hva som er planlagt framover.

Torsdag 21. november var det oppstartsmøte for Miljøagentene i Stange på Bjørk Gård på Ilseng. Alle barn i hele Stange kommune var invitert og det hadde blitt sendt ut epost til alle miljøagentene som bor i kommunen. En voksen fra Hovedkvarteret hadde vært på skolebesøk på Breidablikk skole samme dag, men barna som kom på møtet var fra forskjellige skoler.

På møtet ble det tid til å bli kjent med hverandre, få vite hva Miljøagentene er og snakke om hva som er de viktigste miljøsakene. Barna valgte et styre, som består av barn mellom 7 og 11 år, i tillegg til noen voksne.

En av de viktigste sakene på oppstartsmøtet var å velge hva slags aktiviteter barna har lyst til å gjøre som lokallag! Det kom mange gode forslag fra både barna og de voksne, for eksempel søppelplukkekonkurranse, lære om bier, være med på ringmerking av fugler og tur i naturen. Pepperkakebaking, filmkveld med natur som tema og miljøtegnekonkurranse ble valgt som noen av de mest populære aktivitetene!

Etter møtet var det tid for quiz, med spørsmål om miljø, natur og dyr. Alle barna var kjempeflinke - og vinnerlaget fikk til og med en liten premie. 

Kerste Nitter ble valgt som voksenkontakt og informasjon om hvordan man kan komme i kontakt med henne finnes på www.miljoagentene.no/hedmark.

Det er allerede over 30 miljøagenter i Stange og det blir veldig spennende å følge med på hva som skjer i Stange nå!  

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging