Bergen: Hva nå? Endringslaben

kl. -
Bergen Hovedbibliotek

Hvordan henger hverdagen vår i Norge sammen med det store temaet «bærekraftig utvikling»? Hva skal til for å skape en mer bærekraftig verden, og hvordan kan hver og én av oss bidra? Besøk utstillingen "Hva nå? Endringslaben" på Hovedbiblioteket for å lære mer!


Miljøagentene får egen omvisning med Tuva, prosjektleder for Endringslaben. Det blir en kort introduksjon, oppgaver som barna skal løse underveis og en felles avslutning. Etter at vi er ferdige i utstillingen kan de som vil bli med til Backstube for felles bespisning, kanskje blir det knytt noen nye vennskapsbånd mellom miljøagenter? Miljøagentenes Fylkeslag Vestland dekker både omvisning og mat og drikke etterpå.

Hva nå? Endringslaben – er en omreisende og interaktiv utstilling med fokus på bærekraftig utvikling. Gjennom spill, videoer, quizzer, kart og mye mer, viser utstillingen hvordan valg vi tar i hverdagen påvirker mulighetene for en mer bærekraftig utvikling, og hvordan vi kan sette bærekraft ut i praksis.

Send en epost til organisasjonsrådgiver marit.stafsnes@miljoagentene.no eller SMS til 942 777 88 for påmelding. For å få til et godt opplegg trenger vi å vite antall og alder på deltakerne.

Opplys i påmeldingen om dere vil være med på bespisning etterpå og om eventuelle allergier.


Når? Lørdag 30. september kl 11:00 – 12:30

Hvor? Hovedbiblioteket i Bergen (UROM i 2. etasje)

Hvem? Miljøagenter med familie

Påmeldingsfrist? Torsdag 28. september

Vil du vite mer?
https://endringslaben.no
https://www.facebook.com/endringslaben
https://www.instagram.com/endringslaben

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging