Bruktjulegavemarked med cafe og loddsalg

kl. -
Kringlebotn skole

Miljøagentene i Kringlebotn inviterer til bruktjulegavemarked lørdag 26. november.

Velkommen til bruktjulegavemarked!

Miljøagentene håper dere tar med familie, naboer og venner og blir med å tenke globalt og handle lokalt, i stedet for å stå i kø på kjøpesentrene på lørdag.De som har noe å selge må gjerne møte 10.30. og sette opp og prise det de skal selge.

Har dere noe i boden eller på barnerommet dere vil selge til en i nabolaget på brukt julegave marked, eller selge noe hjemmelaget? 

Eller trenger ungene noe vinterutstyr eller julegaver, så handle brukt da vell og spar både penger og miljøet.

Det kan være ski, skisko, akebrett, skøyter, vinterklær, skiutstyr som hjelmer og slalombriller, vintersko, leker, bøker, filmer osv som dere ikke bruker og som andre kan få bruke eller handle i julegave.

Brukte gaver er jo ofte bedre både for de som får gaven og miljøet.( mindre giftstoffer i brukte klær, enn i nye) Og det er utslipp av f.eks co2, kjemikalier og miljøgifter, både der lekene produseres og på barnerommet, samt når lekene kastes blir det utslipp av farlige stoffer til luft og vann.

Flott om mange av de som komme tar med noe å selge også.

De som vil kan også lage noe å selge.

Inntektene fra salg av kaker, saft og kaffe samt loddsalg vil gå til Redd Barna sitt miljøprosjekt på Haiti . https://www.reddbarna.no/nyheter/kolera-truer-tusenvis-av-barn-i-haiti

Er det noen som kan være med å hjelpe til litt i for/etterkant? ( ikke mye arbeid om vi blir 3-4 stk voksne + noen mijøagenter til å «rigge» opp/ned).

Om noen vil bake en kake, eller boller å ta med til Miljøcafeen er det fint.

Send en e-post/ melding på facebooksiden til Miljøagentene i Kringlebotn samt voksenkontakt Sverre på ( sverre@gmk.as / 98 61 31 01) De som kan være med å holde vakt i gymsalen, lage cafe, selge lodd eller lurer på noe.

PS! Ta med både «store og små penger» til å handle brukt med, samt kjøpe lodd, kaffe og kaker.

Miljøvennlig hilsen Miljøagentene i Kringlebotn

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging