Frøplantefabrikk og søppelplukking hos Miljøagentene i Kringlebotn

Lørdag 21.april hadde Miljøagentene i Kringlebotn årsmøte med frøplantefabrikk og søppelplukking på Bergendalen gård

Der plantet de alt fra gulrot, agurk og tomat til skvåsj (slik som squash egentlig burde skrives sa en miljøagent). De plantet også solsikker og andre blomster.Miljøagentene lurer også på hvorfor vi finner så mange blomsterpotter av plast i naturen og i skråningene rundt om.  Hallo alle voksne: plast skal ikke i naturen!

Barna i Miljøagentene plukket også en hel sekk med søppel, for det skal da ikke være søppel på «miljøagentens egen gård». Miljøagentene grillet svinaktig gode økologiske pølser i solen for man blir sultne av å plante og plukke søppel.Og siden det var lørdag fikk de også testet økologisk sjokolade og godteri noe som var veldig populærtJ

Miljøagentene i Kringlebotn vil invitere alle andre miljøagenter med på en daglig ryddedugnad. Om alle plukker minst en ting hver dag fra sitt nærmiljø, ved butikken, jobben, skolen, ballbingen osv så blir det mye bedre. Det tar ca 3 sekund .  Bli med på 1,2,3 plukk opp!!!  Ingen kan ta alt, alle kan ta litt sier Miljøagentene i Kringlebotn.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging