Hva er et lokallag?

Å gå på hemmelig oppdrag er mye morsommere når man har noen å gjøre det sammen med. Å ha et lokallag gir dere muligheten til å lage deres egne hemmelige oppdrag, planlegge og gjennomføre aksjoner, være med venner, komme på nye ideer, passe på de voksne sammen og mye, mye mer.

Det er i lokallagene alt det morsomme skjer!

Dere trenger ikke være mer enn et par stykker for å starte lokallag i Miljøagentene. Spør noen venner av deg om de vil være med, eller kanskje noen på skolen din!

Når dere har samla en gjeng, så avtal hvor og hvor ofte dere skal møtes. De mest aktive gruppene møtes hver uke, andre derimot har en eller to aktiviteter i året. Det er opp til dere å finne ut hva dere har tid og lyst til. Verken penger eller lokaler er veldig viktig for at et lokallag skal fungere, men det gjør det ofte lettere å organisere aktiviteter og
holde orden på papirer.

Så må du spørre en voksen om hun eller han vil være voksenkontakt for dere. Voksenkontakten må ordne litt praktisk med Hovedkvarteret vårt, og så er dere i gang! Hovedkvarteret blir alltid glad for å høre om deres oppdrag, og hjelper dere mer enn gjerne med ting dere lurer på! Så send oss gjerne et brev, en e-post, ring oss eller send en tekstmelding!

Dette var kortversjonen av hvordan man kan starte et lokallag i Miljøagentene, her finner du håndbok for lokallag og voksenkontakter, de formelle tingene og enda mer informasjon.

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging