Barnas Klimapanel

kl. -
Eidsvollbygningen
Miljøagentene inviterer deg og din familie til en spennende dag på Eidsvoll mandag 16. februar. Bli med på #reddsnømennene og lanseringen av Barnas Klimapanel!

I generasjoner har nordmenn laget snømenn. Snømannen er selve symbolet på gammeldags hvit vinter, på vinterlek og moro. Bli med på #reddsnømennene og Snømmenenes Riksforsamling og vis at du også ønsker at det skal være snø i fremtiden: det blir gratis barneomvisninger i Eidsvollsbygningen, lek og lær i «snømannverkstedet», lag din egen is og test rebusløypa «nysgjerrigsnømann».

I tillegg skal vi lansere og konstituere Barnas Klimapanel denne dagen. Seks miljøagenter er valgt ut til å sitte i Barnas Klimapanel - som skal være barnas stemme i klimasaken. Det finner sted i Eidsvollsbygningen kl. 12. Dette skjer på den historiske dagen i 1814 da det ble innkalt til krisemøte i Eidsvollsbygningen for å diskutere Norges framtid, og som resulterte i Riksforsamlingen på Eidsvoll. Alle miljøagenter med familie inviteres inn til å være med på denne seremonien.

Kafé Standpunkt serverer snømannkaker og snømannvennlig mat.

Gratis adgang hele dagen som inkluderer barneomvisninger i Eidsvollsbygningen, adgang til Demokratisenteret og snømannverkstedet.

Vi oppfordrer også barn, unge, foreldre og besteforeldre over hele landet til å bygge snømann i vinterferien, ta bilde og dele på #reddsnømennene.

Send din påmelding til anemarte@miljoagentene.no eller på telefon 96917382 så fort som mulig – plassene i Rikssalen i Eidsvollsbygningen kan fort fylles opp da det er begrenset med plasser.

For mer informasjon, kontakt Ane Marte Rognskog, anemarte@miljoagentene.no eller tlf 96917382.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging