Klimastreik og Klimabrøl 30. august

kl. -
Oslo, Bergen, Trondheim, osv.
På fredag arrangeres det både skolestreik for klima og et stort klimabrøl! Bli med og bruk din rett til å si ifra om at vi ønsker en sunn og frisk framtid for jordkloden vår.

1. Møt opp og vis støtte

Det skal være markeringer i alle de store byene og flere andre steder. Oversikt over planlagte streiker finnes på Natur og ungdom sine sider og på Facebook. Møt opp og vis at du støtter klimasaken. Sjekk om det arrangeres plakatverksted eller andre forberedelser. I Oslo skjer dette torsdag ettermiddag.

 

2. Si ifra, og snakk med andre

Snakk med venner, lærere, foreldre og andre voksne om at vi alle nå må gjøre mer for å ta vare på jorda. Få dem med, og få dem engasjert. Ta med dette brevet til læreren din og foresatte.

 

3. Stem for klima

Miljøagenter har ikke selv stemmerett ennå, men vi kan si ifra til alle de som har stemmerett om at vi vil de skal bruke stemmen sin på kandidater og partier som støtter klimastreikens krav.

 

4. Klimabrølet

I Oslo og ti andre steder i Norge arrangeres Klimabrølet. Dette er en markering som har som mål å samle 100 000 mennesker rundt et felles krav om klimahandling i tråd med Paris-avtalen. Få med de voksne. Det er ikke nok at voksne sier de støtter barna. Denne dagen kan de vise at de står skulder til skulder med framtidige generasjoner. Det eneste de trenger å gjøre, er å møte opp fra 15:00 – 16:30. Se mer på klimabrolet.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging