Tredje og siste dag på klimaforhandlingene i Polen

Barnas Klimapanel er i Polen og følger FNs klimaforhandlinger. Dag 3 har bydd på en fantastisk opplevelse, nemlig å overrekke Barnas Klimarapport til selveste Al Gore, tidligere visepresident i USA og innbitt klimaforkjemper! Barnas Klimapanel har også møtt klima- og miljøminister Ola Elvestuen, delt ut klimarapporten til delegater fra andre land og holdt skoleforedrag på en internasjonal skole.


Selv om han har et svært hektisk program tok klima- og miljøminister Ola Elvestuen seg tid til å møte Barnas Klimapanel. Barnas Klimapanel ville gjerne presse Elvestuen på hvordan Norge kan bidra mer enn andre land. Svaret var politisk... 


Elvestuen har i hvert fall fått rapporten. Vi håper han leser den nøye!


Mens vi venter på Al Gore. Plutselig fikk vi vite at Al Gore skulle komme til Indonesias paviljong. Arrangøren var så vennlig at Barnas Klimapanel fikk stå først i rekken for å hilse.


Selma overrekker klimarapporten til Al Gore!


Selma fikk æren av å gi rapporten til Al Gore. Her filmet av NRK, som fotfulgte Barnas Klimapanel i flere timer. Se resultatet på Dagsrevyen 13.12.18


Barnas Klimapanel overrekker rapporten på Brasils paviljong.


Britene er også interessert i rapporten.


Så var det skolebesøk. Barnas Klimapanel tok seg en tur utenfor forhandlingssenteret og holdt et foredrag om Miljøagentene og Barnas Klimapanel for en internasjonal skole i Katowice.


På bakerste rad satt en liten engasjert klimagjeng, som gjerne ville ha hjelp til å nå ut med sine miljøbudskap. Det ble en fin samtale om problemene med kull i Polen og olje i Norge. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging