Konkurranser!

Det er forskjellige konkurranser til Frøagentene, som både de som har bestilt frø kan være med på, og de som ikke har det. Se informasjon her om hva du skal sende inn og når!

Alle miljøagenter inviteres til å være med på Frøagentene-konkurransene. Du trenger ikke ha bestilt frø for å være med i konkurransen - og i den første konkurransen trengs ikke frø i det hele tatt! Hvis du enda ikke har bestilt frø, er det ikke for sent - gå inn her.

 

Superkonkurransen:

Alle som sender inn bidrag til minst 5 av delkonkurransene er med i kåringen av ÅRETS FRØAGENTER som skjer i oktober. Vi kårer 3 miljøagenter som blir årets frøagenter og får en miljøpakke i posten!

Tegnekonkurranse:
Tegn din beste fantasiplante! Frist 31. mars.

Pottekunstkonkurranse:
Lag og/eller pynt en potte til frøet ditt. Frist 30. april.

Karsekonkurranse:
Lag et karsetroll! Frist 31. mai.

Insektsjakt-konkurranse:
Ta et kreativt bilde av et insekt! Frist 31. august.

Plantekunst-konkurranse:
Ta et spennende bilde av frøet som vokser. Frist 31. august.

Mat-konkurranse:
Lag noe spennende mat! Frist 31. august.

Solsikkekonkurranse:
Konkurransen om høyeste miljøagent-solsikke! Frist 30. september.

Det kåres vinner til hver konkurranse. Alle som deltar, kan vinne en t-skjorte med Miljøagentene-logo i valgfri størrelse og farge! Hvis man er med på 5 eller mer av delkonkurransene kan du også være med på superkonkurransen – kåringen av årets frøagenter. Tre agenter skal velges ut som vinnere av superkonkurransen og de vinner en miljøpakke med overraskelser.

Send inn ditt bidrag i konkurransen til froagentene@miljoagentene.no med fullt navn og alder innen fristen. Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen, og du må fortelle hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. Bilder fra deltagerne i konkurransen vil bli delt på her på nettsidene!

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging