Beintøft 2018!

-
Hele landet!

I løpet av september skal over 40.000 skoleelever fra hele landet konkurrere i å reise miljøvennlig til skolen. Vi skal måle hvor langt elevene har gått, syklet og brukt kollektiv transport til skolen. Det blir spennende og lærerike ukesoppdrag, og vi vil selvsagt premiere klassene som utmerker seg med fantastiske premier!

Miljøagentene arrangerer Beintøft for fjerde gang fra 3. - 28. september. Det er en morsom, miljøvennlig og lærerik konkurranse, der du som elev kan være aktiv gjennom å gå, sykle og bruke kollektiv transport til skolen. Vi ønsker alle lærere og skoleelever fra 1.-7. trinn velkommen til årets konkurranse der den tøffeste klassen vinner hovedpremien på 30 000 kroner!

Beintøft er Norges største gå-til-skolen-kampanje. I fjor gikk 36 000 elever nesten helt til månen og tilbake – hvor langt kommer vi i år, og hva kommer vi til å lære på veien? I år samarbeider Miljøagentene med Syklistenes Landsforening og Loop for å gjøre Beintøft til en skikkelig storslått miljøaksjon!

Verden rundt med Miljøagentene

I Beintøft 2018 har vi innført en ny funksjon på forsiden. Mens elevene går verden rundt vil jordkloden spinne og havne på forskjellige miljøutsatte deler av verden. For hver sone vil det være en artikkel om klimaproblematikk i denne delen av verden, som dere i klasserommet kan klikke dere videre på. Underveis kan dere lære mer om verdens klimautfordringer, og dere får tilgang på ressurser og aktiviteter knyttet til temaet.

Følgende vinnere blir kåret i Beintøft:
Nasjonal vinner: 30 000 kroner til årets tøffeste klasse
Beste klasse per trinn: 1.-7. klasse:  5000 kroner
Beste klasse per fylke: 5 000 kroner
Vinnere av kreative ukesoppdrag: Hver uke deler vi ut 2 000 kroner til vinner av kreative ukesoppdrag: en vinner i 1.-2. trinn, en vinner i  3.-4. trinn og en vinner i 5.-7. trinn.

Les mer på nettsidene til Beintøft: www.beintoft.no

Har du spørsmål?
Kontakt Miljøagentene på beintoft@miljoagentene.no

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging