Nytt stort fuglekasseprosjekt!

Bli med å arrangere fuglekassesnekring i vårt nye samarbeidsprosjekt med Naturvernforbund og Norsk ornitologisk forening.

Vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen til å starte opp et nytt og spennende fuglekasseprosjekt. Prosjektet er et samarbeid mellom Miljøagentene, Norsk Ornitologisk forening og Naturvernforbundet, og vi vil få flest mulig til å bygge og henge opp fuglekasser. Målet er både å hjelpe fugler som trenger en plass å bygge reir, og å gi folk gode naturopplevelser. Hovedmålgruppa er barnefamilier.

Har ditt lag lyst å være med? Vi søker lokal- og fylkeslag som vil være med og arrangere fuglekassesnekring! Over hele landet ønsker vi å tilby åpne familiearrangementer der folk kan komme og få hjelp til å snekre sin egen fuglekasse. Vi vil gjøre det så enkelt vi kan for dere å arrangere, ved å tilby finansiering og materiell, hjelp til å skaffe materialer, til markedsføring m.m. Vi oppfordrer til samarbeid mellom de tre organisasjonene lokalt, og tror dette kan være en fin måte for lokallagene å vise seg frem i nærmiljøet og kanskje få vervet noen nye medlemmer.

Interessert? Fyll inn søknadsskjemaet og send til annam@miljoagentene.no for å delta.

Siden vi ønsker å gjennomføre så mange av verkstedene som mulig før fuglene kommer vil det i år være første mann til mølla for å få støtte, men vi vil også kunne støtte aktiviteter senere på året.

Mer informasjon om prosjektet kommer etter hvert.

Har du spørsmål kontakt Annam Chaudry på e-post: annam@miljoagentene.no eller telefon 45 26 66 28.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging