Nytt stort fuglekasseprosjekt!

Bli med å arrangere fuglekassesnekring i vårt nye samarbeidsprosjekt med Naturvernforbund og Norsk ornitologisk forening.

Vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen til å starte opp et nytt og spennende fuglekasseprosjekt. Prosjektet er et samarbeid mellom Miljøagentene, Norsk Ornitologisk forening og Naturvernforbundet, og vi vil få flest mulig til å bygge og henge opp fuglekasser. Målet er både å hjelpe fugler som trenger en plass å bygge reir, og å gi folk gode naturopplevelser. Hovedmålgruppa er barnefamilier.

Har ditt lag lyst å være med? Vi søker lokal- og fylkeslag som vil være med og arrangere fuglekassesnekring! Over hele landet ønsker vi å tilby åpne familiearrangementer der folk kan komme og få hjelp til å snekre sin egen fuglekasse. Vi vil gjøre det så enkelt vi kan for dere å arrangere, ved å tilby finansiering og materiell, hjelp til å skaffe materialer, til markedsføring m.m. Vi oppfordrer til samarbeid mellom de tre organisasjonene lokalt, og tror dette kan være en fin måte for lokallagene å vise seg frem i nærmiljøet og kanskje få vervet noen nye medlemmer.

Interessert? Fyll inn søknadsskjemaet og send til astrid@miljoagentene.no for å delta.

Siden vi ønsker å gjennomføre så mange av verkstedene som mulig før fuglene kommer vil det i år være første mann til mølla for å få støtte, men vi vil også kunne støtte aktiviteter senere på året.

Mer informasjon om prosjektet kommer etter hvert.

Har du spørsmål kontakt Astrid Johanne Svensson på e-post: astrid@miljoagentene.no eller telefon 97002663

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging