Olivia introduserte skolestreik-film på TIFF

Forrige uke fikk spesialagent Olivia (11 år), som er lokallagsleder for Miljøagentene i Tromsø, introdusere en dokumentar om Greta Thunberg og skolestreik for klima på filmfestivalen i Tromsø. Her kan du også se filmen Make the World Greta Again!

TIFF står for Tromsø International Film Festival og er en stor filmfestival som arrangeres i Tromsø hvert år. I år var det en visning av dokumentarfilmer med fokus på klimaendringer og aktivisme for framtiden. Olivia er lokallagsleder for Miljøagentene i Tromsø og spesialagent. Hun holdt innledningen til dokumentaren Make the World Greta Again. 

Olivia snakket om hvorfor hun er engasjert i miljøet. Hun har vært miljøagent i tre år, men har alltid brydd seg om klima og miljø. I Tromsø har det vært mange skolestreiker og Olivia har vært veldig engasjert i Fridays for Future i byen hun bor i. Derfor passet det veldig godt at hun var med og viste fram denne dokumentaren på filmfestivalen. Dokumentaren handler om skolestreikere, klimaendringer og Greta Thunberg. Den er på engelsk, men det er sikkert mange miljøagenter som er gode nok i engelsk til å se denne dokumentaren uansett! Den er laget av VICE og finnes også på youtube.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging