Miljøagenter for et hav av muligheter - TV-aksjonen 2020!

Miljøagenter i hele Norge bruker stemmen sin for å si ifra om plastforsøpling og støtte årets TV-aksjon. TV-aksjonen skjer 18. oktober 2020 og skal gå til WWF sine plastprosjekter. Her finner du videoer og saker fra miljøagenter som heier på WWF!

Miljøagenter i hele Norge bruker stemmen sin for å si ifra om plastforsøpling og støtte årets TV-aksjon. TV-aksjonen skjer 18. oktober 2020 og skal gå til WWF sine plastprosjekter i Sørøst-Asia. I år kommer det ikke til å være noen fysiske bøssebærere som går fra dør til dør, men TV-sendingen går som normalt og engasjementet har vært stort i sosiale medier. Kanskje du har sett noen av disse videoene på youtube allerede?

Ikke plass til mer plast

Miljøagentenes "Ikke plass til mer plast"-musikkvideo er årets TV-aksjonssang. Du kan se videoen her, men sangen ligger også ute på spotify og andre strømmekanaler. 

 

Okay, hør nå!

Miljøagentene Isa, Alma og Emil bor i Oslo og har vært med på å lage en video for TV-aksjonen i Oslo hvor de forklarer hva TV-aksjonen i år handler om og hvorfor de synes alle bør støtte saken. 

 

 

 

Hva kan du gjøre?

  • Støtt TV-aksjonen! 
  • Se videoer og les om TV-aksjonen for å lære mer
  • Snakk med de rundt deg om plast i havet og TV-aksjonen (kanskje du skal minne besteforeldrene dine på at ingen kommer på døra med bøsse i år?)
  • Plukk litt søppel hver dag - selv om du bor langt fra havet, så kan alt søppel blåse bort 
  • Søk opp "Miljøagentene" på https://www.spleis.no/bosser for å støtte miljøagenter rundt omkring i Norge sin innsamling

Ulrik fra Barnas Klimapanel har laget sin egen lille video-serie for TV-aksjonen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV-aksjonen - vil du lese mer?

Ulrik fra Barnas Klimapanel var også med på radio for å fortelle om sitt miljøengasjement og engasjement for TV-aksjonen og det kan du høre her.

Marion fra Lier hadde et flott leserbrev i Lierposten om hvorfor alle bør støtte TV-aksjonen.

Nyhetssak fra da spesialagent Josefine (11 år) var med på åpning av TV-aksjonen i Trøndelag i høstferien. Hun sier blant annet at hun hadde vært veldig redd hvis hun var en fisk!

Vi bor egentlig på en havklode, ikke en jordklode! - sier leder av Miljøagentene i Arendal, Ole Christianio.

Styret til Miljøagentene i Fredrikstad har skrevet et innlegg til Fredriksstad Blad om TV-aksjonen og forsøpling hvor de ber alle om å ta vare på havet.

Spesialagentene Heike og Viljar fra Grenland har skrevet et leserbrev hvor de ber alle støtte TV-aksjonen i år!

Miljøagentene i Re er i lokalavisa med t-skjorter fra TV-aksjonen og forteller om hvorfor årets aksjon er ekstra viktig.

På blimed.no kan du lese mye mer om TV-aksjonen og du kan blant annet lære mer om de forskjellige landene der hvor WWF skal jobbe for å sørge for at det blir mindre plastforurensing.

I år er det ingen som skal gå med bøsser, på grunn av korona. Derfor er det ekstra viktig med alt det andre som gjøres - og at du snakker med de rundt deg om TV-aksjonen. Det kan du lese mer om på https://blimed.no/.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging