Nora Nathalie: - Den BESTE TV-aksjonen

I år handler TV-aksjonen om plast i havet. Nora Nathalie (snart 12 år) er en av flere miljøagenter som er engasjert og her kan du lese litt om det hun har vært med på.

Hvert år blir TV-aksjonen arrangert og mange tusen frivillige er engasjert for å samle inn flere millioner norske kroner til en god sak. I år er det en veldig fin sak, som vi tror veldig mange barn (særlig de som er miljøagenter) blir glade for å støtte - nemlig kampen mot plast i havet!

Det er utrolig mange miljøagenter i Norge som bry seg om dyrene og livet i havet. Plast er en trussel mot dette og derfor er Miljøagentene utrolig glade for at saken i 2020 får så mye fokus gjennom TV-aksjonen! Mange barn synes dette er viktig og flere er interessert i å bidra. Blant de er Nora Nathalie fra Hommelvik i Trøndelag, som ble invitert til å holde appell i Trondheim forrige uke.

"Endelig hører noen voksne på oss, og vi er så heldige å ha noen voksne som brenner for det vi barna brenner for. Plast i havet er en av de aller viktigste sakene og dette er den beste TVaksjonen!" sa Nora Nathalie når hun var på møtet for de som arrangerer TV-aksjonen i Trøndelag. Under kan du se bilde av alle som hørte appellen hennes!

Hvis du vil lese mer, kan du sjekke ut denne nettsiden fra WWF, som handler om plast i havet og årets TV-aksjon. Det kommer også til å bli postet flere saker på nettsidene til Miljøagentene om barn som engasjerer seg for havet, problemene plast fører med seg og hvordan man kan engasjere seg i årets TV-aksjon. 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging