Batterijegere i London

Elever ved Den Norske Skole i London i Storbritannia er med på Batterijakten 2021! Her kan du lese intervju med klassen og se bilder fra jakten.

Hei! Det er veldig moro at dere ble med på Batterijakten i år! Det er første gang vi har med en skole fra et annet land på Batterijakten.

Så, hvordan fikk dere vite om kampanjen og hvorfor ble dere med?

Ingrid i klassen oppdaget Miljøagentene da hun jobbet med «det magiske klasserommet». Hun meldte seg inn som miljøagent og hørte om Batterijakten. Hun spurte læreren om klassen kunne være med på Batterijakten. Det ville klassen og læreren sa ja.

Hvordan er det å være med på Batterijakten fra London?

Det er gøy å finne mange batterier. Det har vært gøy å bruke batteriene til å lage kunst. Vi får gjøre ting vi ikke har gjort før.

Det var gøy å teipe batteriene.

Er det like mye engasjement rundt gjenvinning i England som det er i Norge?

Vi tror folk er mindre opptatt av gjenvinning her i England. Vi ser mer søppel ute her enn i Norge. Men vi sorterer søppel her også. Hjemme har vi eget søppel for mat, papir, plast og restsøppel.

Hvordan samler dere batterier i London?

Vi samler batterier ved å spørre andre og finne selv hjemme. Vi har spurt alle på skolen. Noen har gått rundt og spurt naboer.

Hvordan er det å levere batterier til gjenvinning der borte? 

Vi kan levere dem på mange butikker. De har en egen kasse for batterier. De finner vi i matbutikker og plasser de selger batterier. Søppeltømmerne tar også dem til gjenvinning. Da er det bare å putte dem i en egen pose ved siden av søppelet, så tar de dem til gjenvinning.

Hva ønsker dere å si til alle batterijegerne i Norge?

Håper alle batterijegere finner mange batterier. Hvis dere ser batterier i naturen, ta de med!! Lykke til!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging