- Bli en frøagent!

Våren 2020 har Miljøagentene et helt nytt prosjekt, hvor alle medlemmer kan være med. Medlemmer kan få frø i posten, dyrke sine egne grønnsaker, være med på konkurranser, og hjelpe humler og bier ved å gi de blomster de liker. Bli en frøagent, du også!

HER er skjema for å få frø i posten.
 

 

I 2020 har vi gratis frø til medlemmer - bestill nå for å være sikker på at du får. Du kan få tilsendt blomster- eller grønnsaksfrø i posten og dyrke de helt selv. Du kan være med uansett om du bor i en liten leilighet eller på en bondegård på landet. Noen av frøene trenger bare en boks på kjøkkenbenken for å vokse, mens noen bør plantes ute.

Solsikker, karse, sukkererter, salat, blomster - du velger selv hvilke frø du vil ha. Alle frøene vi sender ut er økologiske. Noen kan dyrkes innendørs, noen kan dyrkes ute.

Blomstene er humlevennlige. Det vil si at humler og bier, som er veldig viktige for å spre plantene og sørge for at de har det fint, liker disse blomstene veldig godt.

Det kommer til å være konkurranser som alle miljøagenter kan være med på. Vokser den høyeste miljøagent-solsikken hjemme hos deg? Lager du en skikkelig kul potte eller plantekasse? Bilder, tegninger og fortellinger fra frøagenter rundt omkring i hele landet vil dukke opp både her på nettsidene våre og i Miljøagentrapporten gjennom 2020.

Vil du være med? Klikk HER for å fylle ut skjema og få frø i posten.

Lokallag: Her kan lokallag finne informasjon om aktivitetspakker til lokallagene.

Konkurranser: Her kan alle miljøagenter finne informasjon om konkurransene!

Videoer: Her finner du Frøagentene-videoer.

 

Dette er et prosjekt med støtte fra LNU, landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner.

 

Kommentarer

Agent Miljøagent007

Agent Miljøagent007
Kult

07:06 26.02.2020

Agent sonleik

Agent sonleik
hei

16:54 24.02.2020

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging