Det spirer og gror hos frøagentene!

Her kan du se bilder av frøagentenes frø og spirer.

Vi vil vise frem bilder av frø, spirer, blomster og grønnsaker fra frøagenter over hele landet. Du kan sende inn dine bilder, tegninger og oppdateringer til froagentene@miljoagentene.no. Skriv gjerne navn, alder og hvor i landet du bor. Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen andre, og fortell hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. 

Lurer du på hvem frøagentene er? I et nytt prosjekt i 2020 kan alle medlemmer i Miljøagentene bli frøagenter. Da får man frø i posten og kan dyrke sine egne blomster og grønnsaker. Det er dessverre ikke lenger mulig å få frø fra Frøagentene, men du kan gjerne være med på konkurransene og gjøre aktiviteter likevel. Bli en frøagent, du også! Du kan lese mer om konkurransene her og aktivitetene her

 

Håvard (4) og hans nymalte blomsterkasse med frø fra Frøagentene. 

 

Aili Kirste og Mahtte med hver sin potte som de har sådd solsikkefrø i. Bak dem spirer det tomat, melon, agurk og krydderurter. 

 

Isa og Alma har plantet solsikke, ringblomst og sukkerert på balkongen i Oslo. Det var en suksess, det spiret etter få dager!

 

Stine (8) har plantet karse, tomat, paprika, melon, sukkererter, ringblomster, solhatt, lavendel, forglemmegei og avokado! Du kan se det spire på bildet under. Hun har også fjernet bølleplanter i hagen.

 

Stine (8)

 

Frøagent Saga (6) fra Nittedal har sådd ringblomst og karse, og laget fine skilt for å se hva som er plantet hvor. 

 

Saga har allerede smakt på karsen. Den vokser fort! 

 

Denne sukkererten ble sådd på Hovedkvarteret til Miljøagentene, og ble med hjem da det ble hjemmekontor. Er det ikke stilig hvordan den griper tak og snurrer seg rundt trådene for å holde seg fast?

 

Plutselig var det kommet en vakker blomst, og ikke lenge etterpå en vakker sukkerert! 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging