Her kommer karsetrollene!

Nå er karsetrollkonkurransen avsluttet, og vinneren er kåret. Her kan du hilse på alle karsetrollene som har kommet inn!

VINNER av konkurransen: Bjørnar Andre (8) har laget en tv med et karsetroll. TV-bildet er litt uskarpt på grunn av litt mye vanning over værmeldingen!

 

Gratulerer så mye til vinneren Bjørnar Andre! Han får en t-skjorte med Miljøagentene-logo. Juryen besto av spesialagentene Nora Nathalie og Bjørn Einar, og Janne fra Hovedkvarteret. De hadde et videomøte der de ble enige om en verdig vinner. I tillegg var Sunniva med å velge finalistene i forkant av møtet. Juryens begrunnelse er «Bjørnar Andre har laget et morsomt og kult karsetroll. Man må virkelig ha en kreativ hjerne for å lage det der! TVen og karsetrollet er forseggjort og detaljrikt, og det var stilig å se et karsetroll ha værmelding!».

 

Her er juryen som bestemte vinneren, Nora Nathalie, Bjørn Einar og Janne (lille i hjørnet). Sunniva var med å velge finalistene i forkant av møtet. Takk for innsatsen!

 

Juryen syntes det var gøy å se alle de fine, tøysete, kreative og ikke minst hårfagre karsetrollene! De har lyst til å gi litt ekstra ære til de fire finalistene som er samlet her: 

Finalistene i konkurransen fra venstre: Tora, Emma Alise, Bjørnar Andre og Johanne. Gratulerer! 

 

Har du lyst til å lage ditt egen karsetroll? Du finner aktivitetsark med forklaring her. Du kan lese mer om de andre konkurransene med Frøagentene her.

 

Det kom inn så mange morsomme og fine karsetroll, og de har blitt en herlig flokk som koser seg sammen her på nettsiden. Hils på alle sammen under!

Eira Kornelia sin karse har vokst siden litt før påske! 

 

Annabel (8) sammen med karsetrollprinsessen hun har laget.

 

Elise (11) har laget et karsetroll på en brødskive, håret er karse!

 

Idun

 

Johanne (13)

 

Maiken (13)

 

Marte Mariell (5) har laget et nakent karsetroll som ikke har rukket å få så mye hår ennå. 

 

Milja Sofie (10)

 

Ragnhild

 

Samuel

 

Trym (4) og Thyra (2)

 

Lilly Kristin (10)

 

Hauk (5) har laget karsepotter som ikke har blitt troll ennå, men hengende hager! De er laget av piperensere fra gjenbruksstasjonen, gammel hyssing, bomull fra et gammelt smykkeskrin og økologiske egg, og karsefrø så klart.

 

Ane

 

Emre (9)

 

Marit (12)

 

Agnes (6)

 

Julia (10,5)

 

Amalie (12)

 

Disse to karsetrollene heter Harriet og Hilmar Hårfagre, og de deltar på skolestreik for klimaet. De er laget av Janne som jobber på Hovedkvarteret til Miljøagentene. Hvis du vil lage et sånt karsetroll finner du forklaring her

 

Marie (10) har laget denne, han heter Karsten. 

 

Vetle (7) har laget karsetroll av en hermetikkboks. 

 

Tora (5) har laget dette karsetrollet av en tom, rund emballasje fra Rituals-te. Hun limte på rester av silkepapir fra fastelavnsris. 

 

Silja (10), Eivind (10), Kristian (8)

 

Finn 

 

Emma Alise (6) 

 

Emil Alexander 

 

Valeria (11), Isa (11) og Alma (8) testet ut aktiviteter for Frøagentene i vinterferien. Her viser de frem karsetrollene sine. Siden karsetrollene skulle fraktes hjem fra Hovedkvarteret har de ikke fått frø på hodet ennå. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging