Livet i fjæra utenfor Molde

kl. -
Mekbrua
Hva skjuler seg under overflaten i Molde? Bli med biologene Åsa Haaland og Øyvind Langnes på tur ut i tangbeltet for å undersøke hva som rører seg utenfor kysten vår!

Dagen starter med en liten introduksjon rundt hva havet er, og hvorfor vi skal ta vare på det, og ikke minst; hva kan vi finne i vår egen bakgård? Deretter drar vi på oppdagelsesferd i fjæra for å kartlegge artene vi finner, og snakker litt om de forskjellige organismene som bor her. 

Ta med skriveblokk og gjør klar nysgjerrigperen i deg, så sees vi i fjæra!

OPPMØTE
Dato: 18. oktober
Tidspunkt: 12:00
Sted:  Mekbrua
Ta med: Matpakke og klær etter været
Ta med hvis du har: Hov, krabbesnøre, noe å skrive/tegne på, noe å ta bilder med 
Biologer: Åsa Haaland og Øyvind Langnes
Kontakt: 47644209

PÅMELDING
Det er plass til 28 personer på dette arrangementet, og det fylles opp fortløpende. Alle barn må komme sammen med en voksen som har ansvar for barnet. Ta med antibac.

Frist: 15. oktober

Send epost til bjorn@miljoagentene.no. Påmeldingen må inkludere fult navn på alle som skal delta, alder på barna som skal delta, telefonnummer til den voksne som er med. Dersom det er en annen voksen enn foresatt som skal bli med (f.eks. bestefar) må også fult navn, epost og telefonnummer til barnets foresatt opplyses om. Voksne som følger har selv ansvar for barna. 

Det koster ikke noe å delta, men den enkelte må selv komme seg til oppmøtested.

For spørsmål om selve arrangementet ta kontakt direkte med biologen. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt med Bjørn Erik på bjorn@miljoagentene.no

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging