Årets mest elektriske kick-off!

Mandag 11. mars gikk startskuddet for Batterijakten 2019 ved Billingstad skole i Asker. Miljøagent-ambassadørene Mille og Emil sto for underholdningen sammen med årets jakt-leder, Stian Sandø.

Da Stian ankom Billingstad skole var det mange fans som sto og ventet i spenning på skoleplassen. Iveren blant elevene var til å ta på – for alle ville ha sin del av Stian.

Stian åpnet Batterijakten 2019 til stor jubel blant elevene, før han rakte mikrofonen over til rektor ved Billingstad skole, Mette Bergsjø Karstensen, og ordfører Lene Conradi, som begge holdt hver sin tale.


Ordfører Lene Conradi overrekker Batteriet til Emil og Mille for å markere åpnigen av Batterijakten 2019.

Den lille Batterijakten
Rundt om på skolens område hadde Miljøagentene gjemt flere store Batterier. Flere kart over skolens område var hengt opp på veggen i skolegården som skulle gi en pekepinn på hvor Batteriene var gjemt. Elevene sto klar til jakt, og løp av gårde da Stian ropte GÅ!

Etter en iherdig innsats blant elevene, var alle batteriene funnet og levert til «gjenvinning» - Og da innen en herlig tid på godt under fem minutter.

Batteri-bowling
Neste på plakaten var batteri-bowling som handlet om å slå ned flest batterier stilt opp i en trekant med en ball. Her konkurrerte Emil og Mille mot rektor og ordføreren i et spill der det handlet om å vinne 3 av 3 mulige omganger.

Konkurransen var en hit hvor Emil og Mille sto igjen som vinnere.


Etterpå erklærte Stian Batterijakten 2019 som offisielt i gang!

Lurer du på noe angående Batterijakten? Sjekk ut nettsiden til Batterijakten 2019!


Tekst/Foto: Helen Mehammer

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging