Auksjon for TV-aksjonen og et hav av muligheter!

Tegnekonkurransen "Tegn for havet" samlet inn over 1000 tegninger fra barn i hele Norge og de fem som vant skal auksjoneres bort til inntekt for TV-aksjonen 2020 og WWF! Det er nå mulig å gi bud på tegningene!

For å gå direkte til Blomqvist sin auksjon, klikk her

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Miljøagentene støtter WWFs arbeid for å redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Vår tegnekonkurranse "Tegn for havet" ble avsluttet 1. oktober. Barn i hele Norge ble spurt om å tegne noe rundt plast i havet. Miljøagentene fikk tilsendt over tusen tegninger og av de, har fem heldige blitt valgt ut til å være vinnere. Fire av kunstnerne har sendt inn bilder av seg selv, de kan dere se nederst i denne saken.

Tegningene har blitt pent rammet inn i rammer av resirkulert tre fra et selskap som heter Drivved AS. De har vært så snille at de har gitt rammene i gave, slik at mest mulig penger kan samles inn til TV-aksjonen! For å samle inn penger skal Blomqvist nå hjelpe Miljøagentene med å auksjonere bort bildene. Bildene er også utstilt på Fornebu, hos Blomqvist.

Hovedkvarteret til Miljøagentene er veldig stolte av de fine tegningene og sier tusen takk til alle barn som har bidratt. Og gratulerer til vinnerne! Vi vil samle inn så mye penger som mulig, så del gjerne auksjonen med bedrifter og andre som vil bidra til TV-aksjonen.

Tegningene er på A4-ark. Rammene er laget av gjenbruksmaterialer fra gamle låver og ser ut som drivved. De er laget og gitt til auksjonen av Drivved AS. Ytre mål er 38 x 46 cm.

Les mer om TV-aksjonen: https://www.blimed.no/

Her kan du lese om hvordan man kjøper på nettauksjon hos Blomqvist: https://www.blomqvist.no/Nettauksjon/Hvordan-kjoeper-du-paa-Nettauksjon.

Kontaktperson hos Miljøagentene ang. auksjon: janne@miljoagentene.no, 92 89 37 44

   

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging