Barnas Klimapanel representert på EnergyChange i Trøndelag

Una og Bjørn Einar fra Barnas Klimapanel holdt appell på energikonferanse i Trøndelag og snakket til 150 mennesker. Mange i salen var fra oljeindustrien, men det var også barn og unge og politikere som hørte på.

Una (13) og Bjørn Einar (13) fra Barnas Klimapanel var torsdag 24. oktober med på EnergyChange, en konferanse om energi. Det var mange fra oljeindustrien der, i tillegg til skoleelever, politikere og fylkesordføreren i Trøndelag. 

Selv om mange i publikum nok var uenige med de, fordi de jobber med olje og gass, så sa Una og Bjørn Einar tydelig ifra at de er utålmodige og det er viktig at det satses på fornybar energi. Vi er nødt til å kutte forbruket, mener Barnas Klimapanel. De fortalte at barn er flinke til å gå og at man kan bruke brukte leker, fordi det er bra for miljøet.

Mange av de som var på konferansen fulgte nøye med og var interessert i å høre hva barna synes. Det er viktig at barn og unge får si sin mening. Derfor er det veldig fint at Una og Bjørn Einar dro på denne konferansen og sa det de og mange andre barn tenker om energi og bærekraft.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging