Barnas søppelvettregler!

Miljøagentene og Hold Norge Rent er lei av søppel i naturen! Nå skal vi lage Barnas søppelvettregler, slik at alle kan være med å rense jorda for plast og søppel. Om du sender inn din søppelvettregel er du med i konkurransen om å vinne flotte premier!

I disse dager er alle søppelryddeaksjoner avlyst, men snøen smelter og vi ser at det er veldig mye søppel som ligger overalt i naturen. Å rense jorda og havet for søppel var en av hovedsakene på Miljøagentenes landsmøte i september i fjor. Det er veldig viktig for barna og deres framtid!

Derfor skal barn nå lage søppelvettregler. Alle barn under 15 år i hele Norge inviteres til å være med og sende inn sine søppelvettregler, tegninger om søppel og råd til hvordan vi kan bli flinkere til å unngå søppel i naturen. Alle som sender inn forslag eller tegninger kan være med i konkurranse om å vinne fine premier.

Søppelvettregler er gode råd for å stoppe forsøpling i naturen og rundt oss. Målet er å ende opp med ti gode huskeregler som motiverer og veileder oss til ikke å forsøple.

Trenger dere hjelp til å komme i gang? Tenk på...

  • en huskeregel som er lur når du selv skal kaste søppel
  • hva gjør du for at søppel ikke skal havne i naturen eller  gaten? 
  • hvordan kan vi unngå at søppel faller utenfor søppelbøtten? 
  • en huskeregel vi alle kan ha når vi ser søppel 

Send oss ditt beste råd og bli med på konkurransen! Vinnerne vil få premier og alle som er med gjør en viktig innsats for å rense jorda for søppel! 

Forslag til søppelvettregler og tegninger sendes til post@holdnorgerent.no innen 30. april! Merk: Tegningene som sendes inn må kunne både brukes i sosiale medier og til å illustrere søppelvettrelene som vil bli samlet i et hefte.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging