Batterijakten avlyses!

Miljøagentene må dessverre avlyse resten av årets Batterijakt på grunn av coronaviruset.

Miljøagentene ønsker ikke å bidra til økt smittefare ved at barna går rundt og samler inn batterier, eller leverer batteriene til gjenvinning hos Clas Ohlson eller miljøstasjoner. Ettersom de fleste skoler stenger må vi dessverre avlyse Batterijakten2020 med umiddelbar effekt.

Hva skjer med det vi allerede har samlet inn?

Klasser som ennå ikke har fått registrert batterier som de har samlet inn i uke 11, kan fremdeles gjøre det på vår nettside. NB! Det er viktig at barna ikke fortsetter med å samle inn flere batterier, men kun registrerer det som er samlet inn til nå. Lærere oppfordres til å vente med å levere inn batterier til Clas Ohlson eller miljøstasjoner til smittefaren er over. Følg med på Folkehelseinstituttets anbefalinger her.

Hovedkonkurransen

Hovedkonkurransen blir dessverre avlyst, Miljøagentene og våre samarbeidspartnere synes ikke det er rettferdig å velge en vinner etter en uke av en konkurranse som skulle vare i tre uker. Dette gjelder også fylkeskonkurransene.

Ukesoppdrag uke 1

Vi har også fått inn mange fine og kreative bilder til ukesoppdraget om Batterikunst. Vi ønsker å avslutte Batterijakten på en ordentlig måte og lar derfor klasser laste opp bilder de har laget denne uken en stund til. Men vi ønsker ikke at man samles for å lage nye bilder. Ukesoppdrag 2 og 3 vil bli avlyst.

Vi kommer til å kåre vinnere av Ukesoppdrag 1 når barna er tilbake på skolen.

Tusen takk for innsatsen!

Miljøagentene setter utrolig stor pris på det engasjementet vi har sett rundt Batterijakten i år. Vi var på vei mot ett nytt rekord år i antall påmeldinger så da gjør det ekstra vondt å måtte avlyse, og skuffe så mange flinke og engasjerte elever.

Vi takker alle fjerdeklassinger som så langt har gjort en super innsats i Batterijakten, for miljøet og naturen rundt oss. Det setter vi stor pris på!

For spørsmål ta kontakt på batterijakten@miljoagentene.no

Dagens oppdrag mens skolene er stengt

I tomrommet etter Batterijakten og som et aktivitetstilbud til alle medlemmene våre (og andre) har Miljøagentene i denne perioden startet opp med dagens oppdrag. Hver dag kommer det ut et oppdrag som fint kan gjøres både på fritiden og som en del av skoleopplegget. Oppdragene er laget for barneskolebarn, handler om miljø og oppfordrer barn til å være både nysgjerrige og kreative. Kanskje du skal foreslå det for læreren din? Ta kontakt med oss på oppdrag@miljoagentene.no hvis du lurer på noe.

Kommentarer

Agent Sina HK

Agent Sina HK
Hei igjen! Alle som er lei seg for at Batterijakten ble avlyst bør se på https://miljoagentene.no/dagens-oppdrag/3-batterijakt-hjemme-article11334-636.html! Det er dagens oppdrag for 19. mars, men det kan også gjøres senere :)

14:12 19.03.2020

Agent Sina HK

Agent Sina HK
Hei! Det er gøy at du har så lyst til å være med. Batterijakten koster veldig mye penger å arrangere, så vi tror dessverre ikke det går, men vi skal se på det. Takk!

10:48 17.03.2020

Agent Stjerneskudd

Agent Stjerneskudd
Kan vi da ha det til neste vår samtidig som de som er 3klassinger nå?

19:13 16.03.2020

Agent Sina HK

Agent Sina HK
Hei! Vi synes også at dette er veldig trist, men vi hadde ikke mulighet til å utsette det. Til høsten arrangerer Miljøagentene Beintøft! Hilsen Sina, kommunikasjonsagent på Hovedkvarteret

09:48 16.03.2020

Agent Stjerneskudd

Agent Stjerneskudd
Jeg synes at det bør utsettes til høsten, fordi det er mange som har gledet seg masse og gått mye rundt å samlet batterier.

08:18 16.03.2020

Agent Stjerneskudd

Agent Stjerneskudd
Jeg synes at det bør utsettes til høsten, fordi det er mange som har gledet seg masse og gått mye rundt å samlet batterier.

08:18 16.03.2020

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging